Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Ακόμα ένα χωριό, από τα μεγαλύτερα του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου , ο Άγιος Λουκάς, στέλνει το δικό του μήνυμα  νίκης σε κάθε γωνιά του Δήμου , βεβαιώνοντας πως το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, θα δώσει στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ την δυνατότητα, να αναλάβει το τεράστιο έργο της ανατροπής του φαύλου καθεστώτος που Διοικεί σήμερα το Δήμο.
     Η συμμετοχή των κατοίκων του Αγίου Λουκά , στην προεκλογική συγκέντρωση της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , είναι μια ακόμα απάντηση, στα παπαγαλάκια και τους διακινητές δήθεν δημοσκοπήσεων, που ουδέποτε είδαν το φώς της δημοσιότητας, για το ποιος θα είναι ο νικητής των εκλογών, ποιόν εμπιστεύονται οι πολίτες, ποιός έχει κάνει έργο και ποιος βρίσκεται πραγματικά δίπλα στα προβλήματα και τις ανησυχίες του.
     Για αυτό το έργο που έχει επιτελέσει ως Νομάρχης και Αντιπεριφερειάρχης ο Θανάσης Μπουραντάς, μίλησε ο  Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου και οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι, κ. Αντωνίου, Μεταξάς, Ξύγγης και Βαλμά, οι οποίοι εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο και την πεποίθηση τους ότι με την παρουσία του στον Δήμο θα εξακολουθήσει να επιδεικνύει το ίδιο ενδιαφέρον για τα προβλήματα του χωριού τους.
     Ο κ. Μπουραντάς, ευχαρίστησε για την παρουσία τους  κατοίκους του Αγίου Λουκά, για τα καλά τους λόγια και για την εμπιστοσύνης τους ,δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει με την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.
      Είπε πως το όραμα της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, είναι η Δημιουργία ενός Δήμου που θα ανταποκρίνεται στια καθημερινά προβλήματα των Δημοτών , θα δίνει λύσεις αξιοποιώντας όλο το δυναμικό των υπηρεσιών του και θα αναβαθμίσει την λειτουργία των Τοπικών Συμβουλίων αναδεικνύοντας τα σε άμεσους συνεργάτες του.


      Περιέγραψε , τις αναπτυξιακές προτεραιότητες, μέσω της ολοκλήρωσης των ΣΧΟΑΠ, που ως Αντιπεριφερειάχης ενέταξε και σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου μέσω αυτών να αξιοποιηθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, να επιδιωχθεί η προσέλκυση επενδύσεων, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να παραμείνει στο τόπο του ο ενεργός πληθυσμός.
     Χαρακτηριστικά ανέφερε πως , εμείς δεν τάζουμε αμφίβολες ρουσφετολογικές θέσεις απασχόλησης, αλλά διαμορφώνουμε προϋποθέσεις για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επαγγελματικών ευκαιριών. Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν εκμεταλλευόμαστε  ψηφοθηρικά τις αγωνίες του, αλλά του δίνουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί  τα προσόντα του στο επενδυτικό περιβάλλον που θα διαμορφώσουμε.
      Τέλος, τόνισε πως, όλες οι αποφάσεις που αφορούν την τοπική κοινωνία, θα λαμβάνονται με την συμμετοχή των πολιτών, με διάλογο  και διαφάνεια και πως το καθεστώς των κολλητών και όσων λυμαίνονται το Δημόσιο χρήμα  αποτελεί οριστικά παρελθόν.
      Κάλεσε τους Δημότες να αντισταθούν στις απειλές και την τρομοκρατία της Δημοτικής Αρχής, επισημαίνοντας πως αυτές οι πρακτικές αποδεικνύουν τον πανικό που έχει καταλάβει τον απερχόμενο Δήμαρχο και τους υποτελείς του, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πως έχουν πλέον αποκαλυφθεί στην συνείδηση του λαού και δεν μπορούν να συνεχίσουν πλέον να τους κοροϊδεύουν.

      Ο αγώνας και η αγωνία των Δημοτών για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο θα βρεί την δικαίωση του με την νίκη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ στις 18 Μαίου ,τονισαν κλείνοντας την συζήτηση οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Αντωνίου και Κουκουβάος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου