Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ : ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ με ΓΝΩΣΗ και ΕΥΘΥΝΗ!


Ευχαριστούμε τους δημότες για την στήριξη τους.  Όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας το έργο μας και τη  δημιουργική προσφορά μας.  Κάναμε  έναν ειλικρινή  αγώνα για το καλό του τόπου μας. Αποδείχτηκε όμως ότι, τα οργανωμένα συμφέροντα  εξακολουθούν να είναι ακόμη ισχυρά.  Καταφέραμε  όμως για άλλη μια φορά να κάνουμε τη διαφορά και ενώ ενώθηκαν όλες οι παλαιοκομματικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης απέναντι μας, είμαστε με περίπου +13,7 %  παραπάνω ποσοστό,  από την αντίστοιχη πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2010.  Ενώ οι δυνάμεις αυτές, παρότι ενωμένες  μείωσαν περίπου -14,7%  το ποσοστό τους. Συνεχίζουμε Δυναμικά και αποφασιστικά με γνώση και ευθύνη για το μέλλον της περιοχής μας.  
Ο  Δήμος Κύμης – Αλιβερίου  δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης προσωπικών συμφερόντων και κομματικών σχεδίων, όπως έχουμε κατ΄ επανάληψη δει να συμβαίνει στο παρελθόν. 
Ο συνδυασμός  ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου,  είναι ο μόνος υπερκομματικός και ανεξάρτητος επί 12 χρόνια. Με ξεκάθαρες αντιμνημονιακές απόψεις και θέσεις.
Καλούμε, όλους όσους πιστεύουν στην συνέχιση  της  αναπτυξιακής πορείας  του τόπου μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε αυτή την ανοδική πορεία.
Καλούμε  όλους  τους δημότες,  να προσέλθουν συνειδητά στις κάλπες της επόμενης Κυριακής.   Να κρίνουν , να συγκρίνουν και να αποφασίσουν για την πορεία του Δήμου μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου