Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


Συνδημότισσες και συνδημότες
Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στο δημοτικό συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ,δώσαμε, σε όλο το προεκλογικό διάστημα, ένα καθαρό και έντιμο αγώνα, μακριά από μεθόδους και πρακτικές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια των πολιτών.
Με σεβασμό και εντιμότητα, απέναντι σε κάθε συνδημότη μας, κατορθώσαμε να δώσουμε όραμα και προοπτική σε μιά κοινωνία που στενάζει κάτω από καθεστώς αδιαφάνειας και ανυποληψίας.
Αποκαλύψαμε, την πραγματικότητα που επικρατεί στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, την κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος, την ανυπαρξία Δημοτικού έργου και την αφερεγγυότητα του απέναντι στην τοπική αγορά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κατασκευάσει  τα αναγκαία έργα και να προβεί στις απαραίτητες προμήθειες.

Φανερώσαμε, την αντιδημοκρατική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής, την ισοπέδωση των θεσμών, την επιβολή συνθηκών τρομοκρατίας και εκβιασμών, τον σφετερισμό της Δημοτικής εξουσίας προς όφελος των κολλητών και των ημετέρων σε βάρος του συνόλου της τοπικής κοινωνίας, της τοπικής οικονομίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής μιας ολόκληρης περιοχής.
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας, που με την ψήφο τους μας εμπιστεύθηκαν και μας ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη, με μικρή μεν αλλά σημαντική  πλειοψηφία.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, φανερώνει την πρόθεση της τοπικής κοινωνίας, να γυρίσει σελίδα  σε πολιτικές και πρακτικές που οδηγούν σε αδιέξοδα.
Η πρώτη Κυριακή, των εκλογών, αποτελεί το πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός Δήμου στην υπηρεσία των πολιτών και της ανάπτυξης.
Την επόμενη Κυριακή, με νηφαλιότητα, ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και δυναμισμό, κάνουμε όλοι μαζί το επόμενο βήμα, που οδηγεί στη νίκη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, στη νίκη των δημοτών, στη νίκη κάθε πολίτη που σκέπτεται και ανησυχεί για το μέλλον, του τόπου μας και για το μέλλον των παιδιών του. 
Καλούμε όλους του συμπατριώτες μας, μακρυά και πέρα από εξαρτήσεις, ακόμα και όσους δεν μας ψήφισαν τη πρώτη Κυριακή, να συμπαραταχθούν, στη κοινή προσπάθεια, με σκοπό να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίον έχουν οδηγήσει τον δήμο μας και να τον θέσουμε σε αναπτυξιακή τροχιά, με στόχο την δημιουργία θέσεων εργασίας, επενδυτικών ευκαιριών, στήριξη της τοπικής οικονομίας. 
Η συμμετοχή όλων μας σ'αυτήν τη προσπάθεια, θα οδηγήσει στη νίκη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και στη νίκη όλων των δημοτών.

Έχουμε αναλάβει όλοι μας μια τεράστια ευθύνη. δεν δικαιούμαστε να αφήσουμε να πάνε χαμένα αλλά πέντε χρόνια, για το Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου