Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ

  ΔΗΜΟΣ  ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                                                            ΑΛΙΒΕΡΙ 17/04/2014
 
Η αποκατάσταση της αλήθειας για την μεγάλη προσφορά  του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου στο Ινστιτούτο Παπανικολάου από την  Ελληνική Εταιρία Κλινικής Κυτταρολογίας!
Την απόλυτη στήριξή της στον Δήμαρχο Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά και στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλα  αυτά τα χρόνια αναφορικά με την ανάδειξη του έργου του  Ινστιτούτου « Γεώργιος Ν. Παπανικολάου», εκφράζει με επιστολή της η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Κυτταρολογίας. Στην επιστολή αναφέρονται εκτενώς οι ενέργειες του Δημάρχου, σε Εθνικό και διεθνές επίπεδο για την ανάδειξη του Ινστιτούτου.
Πρόκειται για την εταιρία που ίδρυσε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανικολάου και η οποία συνεχίζει το έργο του, αποτελώντας την επίσημη επιστημονική έκφραση των Ελλήνων κυτταρολόγων.
Η επιστολή που επισυνάπτεται, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στους όψιμους υποστηρικτές του μεγάλου επιστήμονα. Όσοι,  παραμονές εκλογών πληροφορήθηκαν   την  ύπαρξη του παγκόσμιου ευεργέτη Γεώργιου Παπανικολάου, ας αντιληφθούν την  διεθνώς αναγνωρισμένη εμβέλεια του Ινστιτούτου Παπανικολάου.  Δίπλα στην   γέφυρα της Χαλκίδας  "Γεωργίου Παπανικολάου" υπάρχει ο ανδριάντας του,  που δυστυχώς όλοι οι επισκέπτες της Εύβοιας διαπιστώνουν καθημερινά ότι έχει πνιγεί στα σκουπίδια και στα αγριόχορτα. Χρόνια τώρα δυστυχώς ούτε η Νομαρχία , ούτε η αντιπεριφέρεια  είχαν την ευαισθησία να απομακρύνουν.

Ακολουθεί η επιστολή:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου