Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΟ ΛΟΣΑΝΤΑ!!!

Το τιμώμενο πρόσωπο στη φετινή φιέστα του Ολυμπιακού ήταν ο Χούλιο Λοσάντα. Ο μεγάλος άσος του Θρύλου τη δεκαετία του 1970. Ένας ποδοσφαιριστής που το όνομά του έγινε σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων Γαύρων.
 «Στην μπάντα, στην μπάντα, περνάει ο Λοσάντα» φώναζαν οι οπαδοί του Θρύλου πριν από μερικές δεκαετίες και αυτό το σύνθημα ακούστηκε και πάλι απόψε στο ΝΑΟ. Από τα μεγάφωνα άρχισαν να προβάλλονται στιγμιότυπα με τα μαγικά που έκανε ο Λοσάντα στο παρελθόν, στο στάδιο Καραϊσκάκη, αλλά και τα υπόλοιπα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Τότε που φορούσε την «ερυθρόλευκη» και ριγωτή και έκανε… όργια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο μεγάλος Χούλιο Λοσάντα έκανε την εμφάνισή τους και ο ΝΑΟΣ πήρε φωτιά. Η αποθέωση ήταν απίστευτη και ο Χούλιο Λοσάντα συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του. Κι όταν ήρθε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης για να τον βραβεύσει, τρελάθηκε.
Εκτός από την τιμητική πλακέτα πήρε και μια φανέλα με το νούμερο 41 και το όνομά του. Μόλις την παρέλαβε τρελάθηκε κι άρχισε να πανηγυρίζει έξαλλα, με τους Γαύρους που ήταν στις εξέδρες του κατάμεστου ΝΑΟΥ να τον καταχειροκροτούν.
Φίλησε τη φανέλα και μετά τόνισε: «Θέλω να πω δυο κουβέντες, ένα  μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου και να την αφιερώσω, εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει αυτά τα 41 πρωταθλήματα, σε εσάς τον κόσμο, τον 12ο παίκτη μας».

Και μετά πανηγύρισε και πάλι με τρέλα, επιδεικνύοντας το πολύτιμο δώρο που είχε στα χέρια του, την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Ολυμπιακού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου