Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ . ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ 35 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

KΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, τη καθαρή και σταθερή πολιτική γραμμή, τη συνέπεια λόγων και έργων, δηλώνουμε τη στήριξή μας στη προσπάθεια που κάνει το ΚΚΕ. Πρέπει να βγει ενισχυμένο σε κάθε εκλογική μάχη, όπως των Δημοτικών, των Περιφερειακών και του Ευρωκοινοβουλίου.
Πριν τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές το ΚΚΕ έλεγε ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ-ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ. Τελικά έχασε τις μισές εκλογικές του δυνάμεις. Ποιος βγήκε χαμένος; Το λαϊκό κίνημα αδυνάτισε. Οι αντιστάσεις λιγόστεψαν. Τα αντιλαϊκά μέτρα πέρασαν πιο εύκολα. Τα λαϊκά στρώματα, τα πότισαν με μια ψεύτικη ελπίδα, ότι μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα βγει και θα λύσει τα προβλήματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διογκώθηκε, έφτασε στο 27%, αλλά ο κόσμος πήγε “σπίτι” του. Λιγότερες και πιο μικρές σε όγκο κινητοποιήσεις και απεργίες. Έβρεχε και ακύρωναν τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Αυτοί που ήταν εκεί και με βροχή και με οποιεσδήποτε συνθήκες ήταν οι κομμουνιστές και οι φίλοι τους.
Πρέπει να σηκώσουμε ανάστημα. Μεσσίες που λύνουν προβλήματα δεν υπάρχουν. Με ανάθεση σε άλλους για να σου λύσουν το πρόβλημα, δεν γίνεται προκοπή. Οι κομμουνιστές λένε την αλήθεια δεν χαϊδεύουν αυτιά. Μας προειδοποιούσαν, έρχεται θύελλα. Η ΕΕ δεν φτιασιδώνεται, είναι Ένωση των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων. Οι κομμουνιστές τα λέγανε τόσα χρόνια. Όλοι οι άλλοι, πλην “Λακεδαιμόνιων” ήταν με το άρμα της ΕΕ. Τι κερδίσαμε, σαν λαός, τόσα χρόνια από την ΕΕ; Χαρακτηριστικό το σύνθημα που φώναξαν εργαζόμενοι από το μπλοκ του ΠΑΜΕ στην απεργιακή συγκέντρωση, στις 20 Μάρτη, στο Αλιβέρι και έκανε την υποψήφια δήμαρχο, που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, να χάσει τη ψυχραιμία της. “ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ψήφισαν το Μάαστριχ πληρώνει ο λαός”. Τι να κάνουμε κυρία Μαρίνου, η αλήθεια είναι πικρή και πονάει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής έφτασε σε σημείο να δέχεται πρόταση διαλόγου από την “Συμπολιτεία” και να ανταποκρίνεται. Ήρθαν σε διάλογο με τη παράταξη που κατεβάζει τελικά για επικεφαλής τον κ. Μπουραντά. Ο κ. Μπουραντάς δοκιμασμένος στα τις Τοπικής Διοίκησης, καλός “νεροκουβαλητής” και αυτός, των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων. Χαρακτηριστική η πολιτική του θέση για το κάψιμο RDF από την ΑΓΕΤ. Οι κόντρες για το ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα μεγάλα συμφέροντα της περιοχής πρέπει, τα λαϊκά στρώματα, να μας αφήσει αδιάφορους. Η κόντρα τους δεν έχει να κάνει με τα δικά μας προβλήματα. Για εμάς αυτό που έχει σημασία είναι πως θα συμβάλουμε να φτιαχτεί ένα ισχυρό λαϊκό, ταξικά προσανατολισμένο κίνημα που θα βάζει εμπόδια στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και θα έχει σαν προοπτική τον  άλλο δρόμο ανάπτυξης, τον δρόμο όπου θα αξιοποιούνται οι δυνατότητες της χώρας μας και της περιοχής μας γιατί σαν κριτήριο αυτής της ανάπτυξης δεν θα είναι το κέρδος, αλλά οι σύγχρονες ανάγκες του λαού μας.

Απαραίτητος και αναγκαίος όρος για τη δημιουργία αυτού του κινήματος είναι η ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Στηρίζουμε λοιπόν τα ψηφοδέλτια ελπίδας. Της Λαϊκής Συσπείρωσης για Δήμο Κύμης Αλιβερίου και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές.      

1.            ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ  ιδιωτικός υπάλληλος
2.            ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ συνταξιούχος ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ
3.            ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑΣΟΣ οικοδόμος
4.            ΒΑΡΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ συνταξιούχος
5.            ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑ συνταξιούχος
6.            ΒΡΟΥΧΑΣ ΝΙΚΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος
7.            ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  οικοδόμος
8.            ΔΗΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΑΜΟΥΚΑΣ) αυτοαπασχολούμενος
9.            ΚΑΡΑΒΑ ΕΛΕΝΗ οικιακά
10.          ΚΑΠΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  οικοδόμος
11.          ΚΕΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ πλοίαρχος
12.          ΚΟΧΡΟΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος
13.          ΛΑΘΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ οικιακά
14.          ΜΕΡΤΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ οικοδόμος
15.          ΜΠΕΛΙΑ ΑΝΝΑ οικιακά
16.          ΜΠΕΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ κτηνοτρόφος
17.          ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ  οικιακά
18.          ΜΠΟΚΑΡΗ ΒΟΥΛΑ  συνταξιούχος εκπαιδευτικός 
19.          ΝΟΥΧΟΥΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  οικιακά
20.          ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  εκπαιδευτικός
21.          ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ  οικοδόμος
22.          ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ οικοδόμος
23.          ΠΙΛΑΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ οικοδόμος
24.          ΡΗΓΑΣ ΚΩΣΤΑΣ τοπογράφος
25.          ΡΑΠΤΗ- ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ασφαλίστρια 
26.          ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ εργαζόμενος ΔΕΗ
27.          ΣΚΑΡΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ συνταξιούχος ΔΕΗ
28.          ΣΠΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ συνταξιούχος ΑΓΕΤ
29.          ΣΠΙΘΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  αυτοαπασχολούμενος
30.          ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  συνταξιούχος ΔΕΗ
31.          ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ αυτοαπασχολούμενη
32.          ΣΤΑΜΠΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ συνταξιούχος
33.          ΤΡΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος
34.          ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΤΟΥΛΑ οικιακά
35.          ΤΣΙΡΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ ιδιωτικός υπάλληλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου