Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΑΛΑΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 500.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Σήμερα το ΛΑΛΑ ΤΟ ξεπέρασε τις 500.000 προβολές από την ημέρα του ξεκινήματός του, πριν από δύο χρόνια, τέσσερις μήνες και δέκα ημέρες. Αυτή είναι η 2.022η ανάρτηση. Για ένα Blog που δεν είναι επαγγελματικά ενημερωτικό οι αριθμοί αυτοί είναι τεράστιοι. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μας αφήνει να σταματήσουμε. Ευχαριστούμε όλους σας για την εμπιστοσύνη. Συνεχίζουμε για όσο ακόμη μπορούμε. Επόμενος στόχος το 1.000.000 προβολές.
Με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνουμε ότι εδώ και μερικές ημέρες και σίγουρα έως τις εκλογές το ΛΑΛΑ ΤΟ δεν θα προβαίνει σε σχολιασμούς ή αναλύσεις των τοπικών πολιτικών γεγονότων. Θα δημοσιεύει μόνο τα Δελτία Τύπου ή επώνυμες ανακοινώσεις που του στέλνουν στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Δεν είμαστε επαγγελματικό blog για να συναλλασσόμαστε με τους υποψηφίους. Παρά την μεγάλη αναγνωσιμότητα  η οποία διαρκώς ανεβαίνει, τον τελευταίο μήνα δεν πέσαμε ποτέ κάτω από 1.300 προβολές την ημέρα, ούτε διάθεση, ούτε λόγο έχουμε να προβάλλουμε διαφημίσεις υποψηφίων. Ούτε ασφαλώς κανείς μας απαγορεύει να το κάνουμε. Απλώς δεν θα το κάνουμε. 
Δεν ξεχνάμε την αφετηρία μας, τις αρχές στις οποίες επιμένουμε. Κριτική σε όσους έχουν εξουσία, καλοπροαίρετη και «παιδαγωγική». Εκεί θα ξαναγυρίσουμε μετά τις εκλογές. Έως τότε όμως θα είμαστε ανοικτοί μόνο για επώνυμες ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου.
Καλή επιτυχία σε όλους. Πράγμα αδύνατον ως αποτέλεσμα, δυνατόν όμως και ειλικρινές ως ευχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου