Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Διαβάζουμε πάντα με ιδιαίτερη προσοχή τις ανακοινώσεις του Σωματείου των Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης. Μέσα από την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση διακρίνουμε πάντως την επιμελή αποφυγή να κτυπήσουν το Γαϊδούρι ή έστω τα Γαϊδούρια και κτυπούν το σαμάρι. Διότι σαμάρι είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Πρόεδρος όταν μάλιστα χαρακτηρίζονται πιόνια και μαριονέτες. Δηλαδή όταν χαρακτηρίζονται άβουλα όντα και  φιγούρες του θεάτρου σκιών. Τον καραγκιοζοπαίκτη πρέπει να κτυπήσουν και μάλιστα αλύπητα. Την ευθύνη για το κλείσιμο της Ηλεκτρομηχανικής και για όσα έχουν προηγηθεί το έχει η εκάστοτε Κυβέρνηση και εν προκειμένω η σημερινή Κυβέρνηση. Πόσες αναβολές των συναντήσεων χρειάζονται άραγε για να καταλάβουν ότι τους κοροϊδεύουν τόσοι οι ευβοείς κυβερνητικοί όσο και οι κάθε λογής παρατρεχάμενοί τους; Όλοι αυτοί τους βλέπουν σαν ψηφαλάκια και δεν δίνουν δεκάρα για την ζωή των 55 οικογενειών!!! Εξάλλου «οδεύωμεν προς εκλογάς»!!!

Και κάτι άλλο. Το μέλλον της Ηλεκτρομηχανικής έχει υποθηκευτεί από καιρό. Απλώς κάποιοι προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να κρυφτούν όταν «θα παραδώσει το πνεύμα». Που είναι όλοι αυτοί που ψύλλου πήδημα έκλειναν τους δρόμους και  για  κουβαλούσαν τον κόσμο στο Σύνταγμα; Γιατί τώρα σωπαίνουν και δήθεν συμπαρίστανται; Γιατί αποπροσανατολίζουν το Σωματείο και τους Εργαζόμενους; Σε αυτά ας απαντήσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οικογένειές τους και η κοινωνία. Με ανακοινώσεις και εκτόνωση στο σαμάρι δεν σώζεται ούτε η Ηλεκτρομηχανική ούτε η αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει άραγε ουσιαστική διαφορά μεταξύ των χαρακτηρισμών ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ, ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΠΙΟΝΑΚΙΑ και του ΣΑΜΑΡΙΟΥ???? ΚΑΜΙΑ. Επομένως έχετε την ίδια άποψη με το Σωματείο. Επομένως σε όποιον προσάπτουν τους παραπάνω χαρακτηρισμούς που εμμέσως τους αποδέχεται αλλά και αν σέβεται τον εαυτό του, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί διαφορετικά ο καθένας μπορεί να τον κρίνει βάσει των κριτηρίων που ο καθένας ΄μπορεί να έχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή