Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ"....ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!


Για την «μορφή» του αγνώστου στον  Άη Δημήτρη στα Χάνια δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Εμείς δεν πιστεύουμε στα θαύματα. Ούτε τα έχουμε ανάγκη. Μας φθάνουν όσα συναντάμε καθημερινά. Πιστεύουμε στα παιχνίδια των φυσικών φαινομένων και στις απάτες. Από τις τελευταίες βρίθουν οι παραθρησκευτικές φαντασιώσεις που με κόλπα γεμίζουν τα παγκάρια. Εν προκειμένω φαίνεται ότι θα γεμίσουν και οι τσέπες των επαγγελματιών των Χανίων και καλά θα κάνουν γιατί δεν φτάνει το παζάρι του Οκτώβρη για να τα βγάλουν πέρα.
Το όλο σκηνικό θυμίζει το μυθιστόρημα του Μήτσου Κασόλα «Ο Πρίγκιπας». Το έδειχνε κάθε τόσο ως τηλεοπτική σειρά και η ΕΡΤ με τον θαυμάσιο Γιώργο Αρμένη στον ομώνυμο ρόλο.

Τέλος δεν μας ξαφνιάζει αλλά φαίνεται ότι ισχύει το γνωστό «Μάθανε πως πηδιόμαστε… πλακώσανε και οι γύφτοι» όταν πριν λίγο διαβάσαμε σε γνωστή εθνικοθρησκόληπτη ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ την ανάλυση και τα σχόλια για το Θαύμα του Αυλωναρίου!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ, προετοιμαστείτε και μη χειρότερα !!!
Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013
Για να δούμε τι θα πουν τώρα οι διάφοροι «πολύξεροι» ΑΝΗΞΕΡΟΙ «άθεοι»! 

- Να πρόκειται για...φώτοσοπ (γνωστή καραμέλα που έλιωσε); Μα πώς, αφού η κάμερα του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού το καταγράφει ξεκάθαρα;;;
- Να πρόκειται για απάτη παπάδων ή κατοίκων «για να τα κονομήσουν»; Να είναι απλώς οφθαλμαπάτη, αντανάκλαση του φωτός, του φεγγαριού και του...Άρη; Πώς γίνεται αυτό, όταν το τηλεοπτικό συνεργείο έστρεψε στο σημείο όπου εμφανίζεται το ανθρώπινο πρόσωπο τους δικούς του πανίσχυρους προβολείς, αλλά η σχηματιζόμενη μορφή παρέμεινε αναλλοίωτη;;;
Ας δούμε όλοι προσεκτικά το βίντεο, πιστοί και άπιστοι...Θωμάδες:
Εμείς, έχουμε βγάλει ήδη τα συμπεράσματά μας και αναφωνούμε:
ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ, ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ!!!



Σχόλια (1)
-1
Μαρινος's avatar
Μαρινος· πριν 19 ώρες
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το μικρό και καθαρό στη ψυχή παιδί, (5:04 time table), που είπε ότι, ""εγώ πιστεύω ότι είναι ένας Άγιος για να κοιτάει εδώ πέρα τα πράματα.""!!!!
Τα «πράματα» στη χωριάτικη γλώσσα είναι τα ζώα, και προφανώς εννοεί ότι, ο Άγιος που εμφανίζεται, προσέχει εμάς τα ζώα και αγρίμια στην ψυχή όπως έχουμε καταντήσει από την αποστασία μας.
Πάντως εντύπωση μου έκανε ότι ο μικρός και φωτισμένος νεαρός, δεν μίλησε για θαύμα, το οποίο σημαίνει για εκείνον, ότι είναι μία ζωντανή πραγματικότητα της καθημερινότητας και όχι κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Θα έλεγα λοιπόν ότι ο νεαρός έχει πλήρη κοινωνία με τους Αγίους και πλήρη συναίσθηση της εν Χριστώ πραγματικότητας που είναι η ζωντανή καθημερινή κοινωνία με τους Αγίους Του Θεού.
Τέλος όλοι όσοι εμφανιστήκανε στην κάμερα (άγνωστος αριθμός), δείχνανε αγριεμένοι στο μπρόσωπο που δηλώνει την αγριάδα της ψυχής και επιβεβαιώνει τον νεαρό για τον λόγο του «περί τα πράματα»!! Καλή μετάνοια και φώτιση να μα δώσει ο Θεός, και η Αγία Μητέρα Του που τόσο μας αγαπά και μας φροντίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου