Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2013 ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΕΩΝ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Στις 12 Αυγούστου 2013 στο Αυλωνάρι ήταν μία βραδιά Μπάσκετ βγαλμένη από  παλιά. Το περίφημο Τουρνουά Μπάσκετ Αυλωναρίου αναβίωσε ξανά με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου και φέτος απογειώθηκε με την παρουσία του κόσμου. Αποκορύφωμα ο τελικός της 12 ης Αυγούστου όπου η Ομάδα Αυλωνάρι, όπως παλιά πάλεψε με τους «Κλαρινογαμπρούς» από την περιοχή της Κύμης για το τρόπαιο. Νικητές οι Αυλωναρίτες.

Παρόντες το κατεξοχή τιμώμενο πρόσωπο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και  ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Διαιτητών Μπάσκετ κ. Νίκος Ιωάννου και ο Παλαίμαχος Μπασκετμπωλίστας Γιάννης Στεφανίδης
Θρυλικές μορφές του παγκόσμιου μπάσκετ, ο Μίμης Στεφανίδης και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, με τον ΓΓ της ΟΔΚΕ, Νίκο Ιωάννου!
FOTO:www.dinataathlitika
Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται εξ ολοκλήρου στους Νέους του Αυλωναρίου που έδωσαν το είναι τους για την επιτυχία του τουρνουά και επιβραβεύτηκαν από την τιμητική παρουσία των προαναφερομένων μπασκετικών παραγόντων αλλά κυρίως του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας της περιοχής.
Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αυλωναρίου, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον ΓΓ της ΟΔΚΕ Νίκο Ιωάννου.
FOTO :www.dinataathlitika

Οι νέοι του Αυλωναρίου δικαιωμένοι και πολλά υποσχόμενοι
Το τουρνουά, τουρνουά αλλά και η κοινωνική δράση, για την βοήθεια του συνανθρώπου μας, στην πρώτη γραμμή! Νίκη Σκουρλή και Χαρούλα Κωνστάντιου ευτυχισμένες, δείχνουν μερικά από τα καπάκια που μάζεψε, παράλληλα με την διοργάνωση ο Σύλλογος, για ανακύκλωση και βοήθεια σε κοινωνικό σκοπό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου