Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ –  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


 21/06/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου κ. Άγγελος Ποθητάκης εκτελώντας ως συνήθως εντολές του κ. Θωμά, ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά την προσπάθεια απαξίωσης του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μόλις σήμερα το βράδυ Παρασκευής γνωστοποίησε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη, με παράλληλες συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι 45 τον αριθμό και από πρώτη ανάγνωση κρίνονται εξαιρετικώς σοβαρά. Το ίδιο ισχύει και για τα θέματα των Επιτροπών.
Ο κ. Ποθητάκης επέλεξε συνειδητά να μην χορηγήσει εισηγήσεις στους Δημοτικούς Συμβούλους, βάζοντας για πολλοστή φορά απαράδεκτα εμπόδια στην άσκηση του ρόλου τους.
Αυτό του το επιτρέπει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, άρα οι εισηγήσεις θα δοθούν προ της συνεδρίασης την Τρίτη.
Η μεθοδευμένη απαξίωση των διαδικασιών και ο πολιτικός κατήφορος  Προέδρου και Δημάρχου είναι προφανείς.
Την απαξίωση αυτή η Αντιπολίτευση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου δεν θα την επιτρέψει.
Ζητάμε άμεσα την χρονική μετατόπιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την εμπρόθεσμη και έγκαιρη χορήγηση των εισηγήσεων σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους Αντιπολίτευσης και Συμπολίτευσης.
Σε αντίθετη περίπτωση θα λάβουμε όλα τα θεσμικά μέτρα που απαιτούνται για την προστασία και την περιφρούρηση του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου και των αρχών που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία του.
Για την Αντιπολίτευση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου