Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΕΦΥΓΕ ΤΟ FAX;

Διαβάσαμε στο AVLONARI,such a lovely place σχολιασμό της παρακείμενης φωτογραφίας ως εξής: «Κρουνός κάτω απ' τον Άγιο Γεώργιο (νεκροταφείο) στο Οριό. Κάθε χρόνο οι δήμοι παίρνουν κάποια χρήματα για αυτές τις δουλειές. Μήπως φέτος δεν πήραν; Δεν φτάνει που οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση έχουμε και τους κρουνούς τώρα. Εν τω μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στο Οριό, απέναντι από το φυτώριο του Αποστόλου. Ευτυχώς η φωτιά δεν εξαπλώθηκε χάρις την άμεση επέμβαση της Πυρ/κης και των κατοίκων».
Και να σκεφθείτε ότι στο Αυλωνάρι εδρεύει ως Αντιδήμαρχος ο υπεύθυνος για την πολιτική προστασία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, φανταστείτε τι γίνεται εκεί που δεν εδρεύει ο υπεύθυνος. Χάθηκε ο κόσμος να στείλει ένα fax για να τους ενημερώσει; Όσο για τον Πρόεδρο του Οριού αυτός μένει  έκθαμπος από την μεγαλοσύνη του Δημάρχου....
Η περσινή πυρκαγιά δεν τους  έβαλε μυαλό. Πως άλλωστε όταν μετά τις πυρκαγιές έρχονται τα χρήματα. Όσο πιο μεγάλη η καταστροφή τόσο περισσότερα. Ας  είναι καλά ο Σίμος και η Ματίνα που καθαρίζουν για τον Δήμαρχο. Τώρα που επιστρέφει στο μαντρί και ο Μαρκόπουλος ποιος τους πιάνει. Με τους κρουνούς θα ασχολούμαστε; Τουλάχιστον να στείλει το fax ο Αντιδήμαρχος να ησυχάσουμε!!! Στο γραφείο του Δημάρχου το περιμένουν πως και πως για να δώσει λύση ο "μέγιστος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου