Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΔΕΣ τι μπουνιά ΦΑγαμε….!!!

ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ

Επεισόδιο μεταξύ στελέχους της ΔΕΣΔΑ, του κ. Εμ. Ν. και αιρετών παραγόντων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Ο άνθρωπος  της ΔΕΣΦΑ, ο οποίος είχε μεταξύ άλλων και την αποστολή της συνεννόησης με τον Δήμο και τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες καθώς και τον εργολάβο   για την εξέλιξη του έργου της κατασκευής του αγωγού μεταφοράς του φυσικού αερίου στο εργοστάσιο της ΔΕΗ,  είχε έρθει για να ζητήσει κάποιο έγγραφο περί της αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος προφανώς γιατί το χρειάζεται η Εταιρία για τον φάκελο του έργου. Ο Δήμος αρνήθηκε, απ΄ότι λέγεται,  την χορήγηση, για άγνωστους προς το παρόν λόγους. Προκλήθηκε επεισόδιο μεταξύ του κ. Εμ. Ν. και παραγόντων του Δήμου, η μήνυση μιλάει για δύο, ένας εκ των οποίων γρονθοκόπησε το στέλεχος της ΔΕΣΦΑ και χρειάστηκε να διαγνωσθούν οι βλάβες από αρμόδια Υπηρεσία Υγείας. Το είδος και το ύψος της γροθιάς φωτογραφίζουν, απ΄ότι λένε, και τον δράστη.
Απορίας άξιο γιατί μία τυπική υπόθεση γραφειοκρατίας…. έφθασε μέχρι τους γιατρούς και τις αστυνομίες και ενδεχομένως να καταλήξει στα δικαστήρια. Επειδή δεν αφορά παρεάκι κολλητών  στην ταβέρνα αλλά συμπεριφορά αιρετών και στελεχών Επιχείρησης που έχει επενδύσει στο Αλιβέρι και ενισχύει δημοτικές δράσεις, λέγεται επίσης ότι έχει σε κάποια έργα παρεκκλίνει, καλό είναι να εκδοθεί ένα Δελτίο Τύπου και να δοθούν εξηγήσεις. Εδώ βγαίνει Δελτίο Τύπου από τον Δήμο για την ……φοράδα… στο αλώνι και δεν θα βγει για ένα τόσο σημαντικό θέμα; Και από την ΔΕΣΦΑ το ίδιο. Όταν τα βρίσκουν καλά είναι και όταν …τις τρώνε… πάλι καλά είναι;
Καλά λοιπόν να ξέρουμε τι έγινε…. Δεν μας είπαν τίποτε όταν αλλάξανε την μελέτη του έργου για την χάραξη της όδευσης του αγωγού στον Ποντικό…, όταν προβληματιζόντουσαν εάν θα γίνει αποκατάσταση.... όταν πήρανε ευχερώς τις άδειες από την δημοτική πολεοδομία δεν θα μας πουν και όταν σπάσανε μασέλες;….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου