Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Εγκαινιάστηκε το πλήρως ανακαινισμένο Αγροτικό Ιατρείο Μεσοχωρίων


Αναδημοσίευση από neastyranews.gr

Με μια σεμνή τελετή έγιναν την Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 από τον Δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο, τα εγκαίνια του πλήρως ανακαινισμένου και σύγχρονου κοινοτικού ιατρείου στα Μεσοχώρια της Νότιας Εύβοιας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος ΔΕ Στυρέων, Γιάννης Γκεμίσης, ο πρώην Δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης, Νίκος Μανώλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Παναγιώτου, ένας αντιπρόσωπος της Ομάδας Κρούσης των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Στύρων, το στέλεχος της ΝΔ Εύβοιας και σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας, Γιάννης Μανώλης, τοπικοί φορείς των Μεσοχωρίων, τοπικοί φορεις από την ευρύτερη περιοχή των Στύρων, καθώς και το ΔΣ του Συλλόγου Μεσοχωρίων το οποίο διοργάνωσε και την πολύ όμορφη αυτή  εκδήλωση.
Αξίζει να σημειωθεί πως το έργο αυτό είχε ξεκινήσει επί Δημαρχίας του Νίκου Μανώλη, συνεχίστηκε επί Δημαρχίας, Λευτέρη Ραβιόλου και αποπερατώθηκε με την συνδρομή του κυρίου Δημητρίου Κολιολιού εις μνήμην του πατέρα του, Ευάγγελου Κολιολιού.
Επίσης διαπιστώνουμε με πολύ μεγάλη χαρά το κλίμα σύμπλευσης συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στον Δήμο Καρύστου σε ότι έχει να κάνει με κοινωνικά έργα, έργα με γνώμονα την υγεία και τις καλύτερες συνθήκες - παροχές για τους δημότες.

Το ιατρείο λειτουργεί κάθε Πέμπτη με την έλευση της ιατρού, κυρίας, Πόπης Κέλλη που εδρεύει στον Αλμυροπόταμο και διαθέτει τα απαραίτητα για τη λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου