Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το TEDxChalkida εξελίσσεται



Για δεύτερη συνεχή χρονιά το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε ένα πρωτότυπο εργαστήριο ιδεών, δημιουργίας και ανάπτυξης. Το φετινό TEDxChalkida θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Μετά την επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση το TEDxChalkida εξελίσσεται. «EXELIXIS» είναι το κεντρικό θέμα του TEDxChalkida 2017, εμπνευσμένο από τις αλλαγές που βιώνει ο άνθρωπος στο πέρασμα του χρόνου. Η ζωή μας είναι μια αδιάκοπη κίνηση. Η εξέλιξη της τεχνολογίας και της επιστήμης, η γένεση και ο θάνατος, ο κύκλος των εποχών, είναι αλλαγές που εμπνέουν θαυμασμό και δέος. Όταν αλλάζεις εξελίσσεσαι, γίνεσαι πλούσιος σε εμπειρίες. Μαθαίνεις να ξεπερνάς τους φόβους σου και να προχωράς μπροστά.
Η σκηνή του 2ου TEDxChalkida, θα φιλοξενήσει Έλληνες και ξένους καταξιωμένους ομιλητές από διαφορετικούς κλάδους και με διαφορετική πορεία εξέλιξης. Παράλληλα με τις ομιλίες θα υπάρξουν μουσικά και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Πολιτισμός, τέχνες, επιχειρηματικότητα και τεχνολογία θα συναντηθούν για μία ακόμα χρονιά στη Χαλκίδα, βάζοντας την πόλη μας στο παγκόσμιο χάρτη του TED.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου