Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ:ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ: "ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ" ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

     ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Κύμης-Αλιβερίου

«Ανατροπή και Νέα Αρχή»
 με την  Υπ. Δήμαρχο Δέσποινα Μαρίνου και την
ΣΥμπαράταξη ΡΙΖοσπαστικής Αυτοδιοίκησης

Πολίτες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου,

Με αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμενοι τον παλμό της κοινωνίας - όπως εκφράστηκε  στην πολιτική τετράμηνη καμπάνια συζήτησης που πραγματοποιήσαμε στα όρια του Δήμου μας - , και αφού διερευνήσαμε πιθανότητες αυτοδιοικητικών συμπορεύσεων σε καθαρή πολιτική βάση,  ενθαρρύναμε  και σήμερα ΟΜΟΦΩΝΑ αποφασίζουμε την πολιτική στήριξη , στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, της Αυτοδιοικητικής  Κίνησης : «ΣΥμπαράταξη ΡΙΖοσπαστικής Αυτοδιοίκησης - Ανατροπή και Νέα Αρχή » , με επικεφαλής την αγωνίστρια της Αριστεράς ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΑΡΙΝΟΥ.
•             Στο πρόσωπο και το ψηφοδέλτιο της Δέσποινας Μαρίνου ο κάθε Αριστερός, Ριζοσπάστης, Σοσιαλιστής, Δημοκράτης, Οικολόγος, Πολίτης του Δήμου μας θα συναντήσει τον εαυτό του : Το «θύμα των μνημονίων». Τους αγανακτισμένους από το  απεχθές δημαρχοκεντρικό μοντέλο και ύφος της εξουσίας που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα στις διάφορες εκδοχές της. Τους άδολους αγωνιστές που το ατομικό καλό το βλέπουν στο κοινωνικά ωφέλιμο «εμείς».
•             Με το ψηφοδέλτιο της Δέσποινας Μαρίνου ΜΠΟΡΟΥΜΕ: Να αντιπαλέψουμε αποτελεσματικά τις άγριες συνέπειες των μνημονίων, καθιστώντας τον Δήμο πρωτεργάτη της κοινωνικής αλληλεγγύης, κοιτίδα τοπικής πολιτικής έκφρασης και αγωνιστικής δράσης. Να αναδείξουμε τον Δήμο σε πυλώνα της μεγάλης ανορθωτικής αναπτυξιακής προσπάθειας για την Περιοχή μας που αποβλέπει να στηθούμε ως κοινωνία και χώρα στα πόδια μας, να ανοίξουμε προοδευτικούς δρόμους  προς όφελος του λαού μας και κύρια της Νεολαίας μας.
•             Το ψηφοδέλτιο της Δέσποινας Μαρίνου ΕΓΓΥΑΤΑΙ: Στη μάχη που θα δοθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα γύρω από τα επιχειρηματικά συμφέροντα ( Σκουπίδια – RDF – Ενεργειακό Κέντρο – Λιθάνθρακας – Φυσικός Πλούτος )την αντίσταση σε  παλαιοκομματικού τύπου «μηχανισμούς», ένθεν και εκείθεν,  χωρίς οιοδήποτε συνεκτικό πολιτικό επίπεδο αναφοράς στη συγκρότησή τους που εμφανίζονται σαν «κοράκια» διεκδικώντας θέση ισχύος. –  Η δημοτική παράταξη μας έχει πάρει από πολύ νωρίς θέση, και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της. Είναι με τα  κοινωνικά και λαϊκά συμφέροντα των μακρόχρονα αγωνιζόμενων πολιτών και των κινημάτων τους .
Πολίτες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου,
Η συλλογική αυτή και μόνο απόφαση εκφράζει πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύει κάθε του μέλος. Οποιαδήποτε άλλη, διαφορετική, επιλογή, η συμπόρευση και πολύ περισσότερο η ένταξη  σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, συνιστά απολύτως ατομική – προσωπική επιλογή , και δεν υπηρετεί το σημερινό πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς γενικότερα για τη χώρα και ειδικότερα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως τέτοια πιστεύουμε ,πριν από όλα, πως θα αντιμετωπισθεί και θα καταδικασθεί από την κοινωνία, αλλά και ως τέτοια αντιμετωπίζεται στα καταστατικά κομματικά πλαίσια. 


ΑΛΙΒΕΡΙ  29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου