Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: ΜΗNΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                     31-3-2014

Πετύχαμε στο έργο μας – Πάμε για νέες κατακτήσεις
Γέμισε η πλατεία Εθνικής Αντίστασης, καθώς περισσότεροι από 700  κάτοικοι του Αλιβερίου,  βρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού  ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ  για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 29 Μαρτίου στο Αλιβέρι.  Ο κόσμος , οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί  σύμβουλοι με την συμπολίτευση  αλλά και ένα πολύ μεγάλο μέρος από την  αντιπολίτευση, καθώς και  νέα στελέχη  που πρόσφατα προσχώρησαν στο  συνδυασμό,  δήλωσαν όλοι μαζί ένα βροντερό «παρών» στο πλευρό του Δημάρχου.
Ο παλμός της συγκέντρωσης έδειξε ότι οι κάτοικοι του Αλιβερίου,  θεωρούν  επιβεβλημένο να συνεχιστεί η πολιτική των έργων, του νοικοκυρέματος και της αποτελεσματικότητας του Δήμου και πως ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς  και η ομάδα του, έχουν πάρει ήδη πολύ μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου.  
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς, αναφέρθηκε στην κατάσταση που παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή στο Αλιβέρι, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι: Τα σκουπίδια έπνιγαν τους κατοίκους, ο βιολογικός καθαρισμός δεν λειτουργούσε και τα λύματα έπεφταν απ ευθείας στην θάλασσα, οι κατασχέσεις έτρεχαν, ενώ ο πρώην Δήμος Ταμυναίων χρωστούσε σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, έχοντας παράλληλα 8 μήνες απλήρωτους τους εργαζόμενους στην δημοτική επιχείρηση ύδρευσης.

«Παρά τις δυσκολίες, παρά τις μειώσεις των κρατικών επιχορηγήσεων, παρά τις τεράστιες οφειλές, παρά τις δυσκολίες   προσαρμογής   στα νέα αυτοδιοικητικά δεδομένα του Καλλικράτη ,καταφέραμε να κρατήσουμε το Δήμο όρθιο. Με σωστή διαχείριση και νοικοκύρεμα. Η καλύτερη απάντηση για μας είναι τα ίδια τα  έργα. Έργα που μιλούν από μόνα τους και δεν χρειάζονται διαφήμιση» είπε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς που στην συνέχεια έκανε αναφορά στην πληθώρα των έργων που έγιναν στο Αλιβέρι και γενικότερα στην Δημοτική Ενότητα Ταμυναίων.
Αναφερόμενος σε στελέχη της  αντιπολίτευσης, ο Δήμαρχος τόνισε για μια ακόμη φορά την μηδενιστική  τους στάση, που δεν συνοδεύτηκε από καμία πρόταση για την επίλυση προβλημάτων, γεγονός το οποίο οδήγησε πλήθος εκλεγμένων με την αντιπολίτευση να συστρατευτούν με το συνδυασμό ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
 Ειδική αναφορά έκανε στον τρίτο κατά σειρά επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Θανάση Μπουραντά.
«Ο κος Μπουραντάς ήταν απών σε όλες τις προσπάθειες του Δήμου για την επίλυση προβλημάτων. Προσκλήθηκε εκατοντάδες φορές σε εκδηλώσεις και συνεδριάσεις, ωστόσο ούτε μια φορά δεν μας τίμησε» είπε ο Δήμαρχος και συμπλήρωσε: «Αντί να μας βοηθήσει στις προσπάθειές μας, ο κος Μπουραντάς, ως επικεφαλής του Νομού, έβαζε σε πολλές περιπτώσεις εμπόδια και τρικλοποδιές , σαμποτάροντας έτσι και τις προσπάθειες των πολιτών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου για ένα καλύτερο αύριο».
Αναφερόμενος στα έργα τα οποία υπόσχεται ο σημερινός επικεφαλής της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ο κος Θωμάς αναρωτήθηκε: «Δεν τα  έκανε όλα αυτά ως επικεφαλής του Νομού επί 16 χρόνια που οι εποχές ήταν καλύτερες. Είναι δυνατόν να υπόσχεται ότι θα τα πράξει τώρα που διεκδικεί μια θέση με σαφώς μικρότερη δύναμη και σε πολύ πιο δύσκολη εποχή;»

Μετά το τέλος της ομιλίας, εκατοντάδες πολίτες παρέμειναν για αρκετή ώρα στο χώρο, προκειμένου να σφίξουν το χέρι του Δημάρχου και των συνεργατών του και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στην εκλογική αναμέτρηση. Μια επιτυχία η οποία διασφαλίζει το μέλλον του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου