Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑ ΚΡΙΕΖΑ



Μεγάλη κινητοποίηση κάνει ο Δήμαρχος για το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο στα Κριεζά. Οι εργαζόμενοι αφού πέρασαν σήμερα το μεσημέρι από εντατικό σεμινάριο για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων όπου ξεδιπλώθηκε το μωσαϊκό επιχειρημάτων  κλήθηκαν μετά επιτάσεως  αν δεν διατάχθηκαν να παρακολουθήσουν την αυριανή συνεδρίαση. Γιαυτό εξάλλου η συνεδρίαση θα γίνει στις 4.30 να  μην προφθάσουν να πάνε  σπίτι τους.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης έτσι ώστε να συσπειρωθεί ο Σύλλογος  δεδομένου ότι το τελευταίο διάστημα μάλλον έχει φυλλορροήσει  προς τον  Βουρδάνο. Η λύση των Παραμεριτών προβλήθηκε ως οχυρό στην ιδιωτικοποίηση. Δεν ξέρουν άραγε ότι ακριβώς αυτή η λύση δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την ιδιωτικοποίηση;  Ο Σύνδεσμος ή ο Δήμος δεν μπορεί να προσλάβει προσωπικό έως το 2022 και βάλε. Αλλά και προσλήψεις να έκανε πως θα έμπαιναν εργαζόμενοι από τα γύρω χωριά; Μόνο ιδιώτης μπορεί να έχει προσωπικό και να πάρει όποιους θέλει ο Δήμαρχος. Απλώς ο ιδιώτης αυτός θα είναι ντόπιος και υποστηρικτής του εκάστοτε Δημάρχου.
Α!!! ειπώθηκε και το εξής  συνταρακτικό επιχείρημα: Ευτυχώς στο πενταμελές συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ  έχουμε (αριθμητικά) το πάνω χέρι γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον στο Δήμο Καρύστου, τώρα καλά τα πάμε με τον Μανώλη αλλά με τον επόμενο Δήμαρχο δεν ξέρουμε.
Στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου ο Δήμαρχος είναι ακλόνητος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου