Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΥΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ"


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ !!! έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση για τα Νοσοκομεία της Καρύστου και Κύμης.
"Ο Νομός της Εύβοιας με τα ιδιαίτερα γεωγραφικά του χαρακτηριστικά, επιβάλλλει τη συνέχιση της λειτουργίας των Νοσοκομείων Καρύστου και Κύμης και επιπλέον απαιτεί την περαιτέρω αναβάθμιση τους.
Ήδη οι βουλευτές του Νομού και ο καθ ύλην αρμόδιος υπουργός επανηλειμμένα έχουν τονίσει και δεσμευτεί προς τούτο. Η παροχή φροντίδας υγείας στους πολίτες , ιδιαίτερα των απομακρυσμένων περιοχών, διασφαλίζεται και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.
Τα ευαίσθητα θέματα υγείας δεν μπορούν να αξιοποιούνται με μικροπολιτικούς αυτοδιοικητικούς σχεδιασμούς. Η πολιτική εκμετάλλευση και η παραπληροφόρηση με στόχο την ανάδειξη τεχνιτών ανησυχιών, δε συνάδει με την αυτοδιοικητική θέση ευθύνης που κατέχουν."
Τους φταίνε μόνο οι Δήμαρχοι, που πάντως τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ  Ευβοίας της Νομαρχιακής και του Εθνικού Συμβουλίου μεθόδευσαν την εκλογή τους, και όχι  ο κ. Βουλευτής που υπέβαλε ανεπιτυχώς τροπολογία για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου και υπόσχεται ως  πολιτικάντης του περασμένου αιώνα όλα σε όλους πυροδοτώντας  τις κινητοποιήσεις; Τους φταίνε οι συμπεριφορές των Δημάρχων και δεν τους φταίει η αλαζονική συμπεριφορά πολιτικών παραγόντων που ανέλαβαν διοικητικές ευθύνες στα Νοσοκομεία ελέω των πιο ξεπερασμένων πολιτικάντικων συνταγών και λειτούργησαν προκαλώντας τους πολίτες.
Αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου