Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Ο νέος αστυνομικός χάρτης της Εύβοιας. Διατηρούνται τα Αστυνομικά Τμήματα Κύμης και Αλιβερίου.

Έτοιμο το Σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για την Οργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο άρθρο 35 αναφέρεται ο αστυνομικός χάρτης της Εύβοιας ως εξής: 
"Άρθρο 35
Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας
1.Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας λειτουργούν το Επιτελείο και  οι ακόλουθες Υπηρεσίες, οι οποίες υπάγονται διοικητικά σε αυτή:
α. Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας,
β. Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας,
γ. Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας,
δ. Τμήμα Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.
ε. Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου,
στ. Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων
ζ. Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας
η. Αστυνομικό Τμήμα Σκύρου,
θ. Αστυνομικό Τμήμα Κύμης,
ι. Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου,
ια. Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου,
ιβ. Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης και
ιγ. Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.
2.Στην ίδια Διεύθυνση λειτουργούν επίσης:
α. ο Αστυνομικός Σταθμός Αιδηψού, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Αιδηψού του δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας,
β. ο Αστυνομικός Σταθμός Στύρων, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Στυρέων του δήμου Καρύστου και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου και
γ. ο Αστυνομικός Σταθμός Νέας Αρτάκης, ο οποίος εδρεύει στη δημοτική ενότητα Νέας Αρτάκης του δήμου Χαλκιδέων και υπάγεται διοικητικά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

3. Έδρα των Υπηρεσιών της παραγράφου 1 ορίζεται, αντίστοιχα, ο ομώνυμος δήμος πλην των περιπτώσεων θ΄ και ι΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Κύμης και Ταμυνέων του δήμου Κύμης – Αλιβερίου, αντίστοιχα, των περιπτώσεων ια΄ και ιβ΄, των οποίων ως έδρες ορίζονται οι δημοτικές ενότητες Κηρέως και Ελυμνίων του δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, αντίστοιχα και της περίπτωσης ιγ΄, της οποίας ως έδρα ορίζεται η δημοτική ενότητα Ιστιαίας του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, αντίστοιχα."

Συνεπώς στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου παραμένουν τα Τμήμα Κύμης και Αλιβερίου και στο Δήμο Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας τα Τμήματα Λίμνης και Μαντουδίου. Στην Αιδηψό, στα Στύρα και στην Νέα Αρτάκη τα συγκροτούνται Αστυνομικοί Σταθμοί υπαγόμενοι στα Τμήμα Ιστιαίας, Καρύστου και Χαλκίδας αντίστοιχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου