Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Δημ. Θωμάς: "Συκοφάντες και λασπολόγοι ας σας κρίνει πλέον η δικαιοσύνη".

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου                                        03-06-2016



Επί δύο χρόνια και πλέον ανέχομαι την επίθεση λάσπης με ψέματα και συκοφαντίες,    από τους κ.κ. Κων/νο Αντωνίου, Μαρία Καραγιάννη, Έφη Ντίνη και μερικούς ακόμη.
Διοχετεύουν ανεξέλεγκτα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο κάθε είδους ανυπόστατες κατηγορίες, οι οποίες καμία σχέση δεν έχουν ακόμη και με την πιο ακραία πολιτική κριτική, βάζοντας μάλιστα φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους. Εμονικά και σχεδόν σε καθημερινή βάση ασχημονούν σε βάρος μου, της οικογένειας μου, αλλά και μελών του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπώ.
Η πρωτόγνωρη αυτή επιμονή τους στο ψέμα και την συκοφαντία καταδεικνύει μια μεθόδευση, η οποία προφανώς εκπορεύεται από πολιτικούς μου αντιπάλους τους οποίους προφανώς εκπροσωπούν και υπηρετούν.      
Τόσο από τον χαρακτήρα μου όσο και εκ της θέσεώς μου θεώρησα σωστό όλο αυτό το διάστημα να ακολουθήσω υπομονετικά μία τακτική ανοχής.
Η επιλογή μου όμως να κρατήσω μετριοπαθή στάση απέναντι στην επίθεση που δέχομαι, πέρα από το ότι θεωρήθηκε από αυτούς ως αδυναμία,  έφτασε πλέον στα όριά της.  Οι πιο πάνω αναφερθέντες, οι οποίοι κάθε μέρα που περνάει συνεχίζουν με όλο και μεγαλύτερη ένταση και κακία να ασχολούνται μαζί  μου, συκοφαντώντας, υβρίζοντας και προσβάλλοντας βάναυσα την προσωπικότητά μου, δεν μου αφήνουν πια κανένα άλλο περιθώριο από το  να καταφύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Εκεί πλέον θα αναγκαστούν να απολογηθούν και φυσικά να κριθούν.
Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, είναι όμως το έσχατο μέσο, προκειμένου να αντιμετωπίσω όλη αυτή την εμπάθεια και την απροκάλυπτη χυδαιολογία.
Η Δικαιοσύνη λοιπόν από εδώ και στο εξής θα έχει το λόγο.

Δημήτρης Γ. Θωμάς

2 σχόλια:

  1. Κώστας Αντωνίου
    4 Ιουνίου στις 11:46 π.μ.
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Κώστα Αντωνίου και της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗΣ ΕΥΒΟΙΩΤΩΝ.
    Ο εκφοβισμός κ. Δ. Θωμά δεν θα περάσει.
    Ο πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, προτίμησε με την προσφιλή του μέθοδο να ανακοινώσει δια του Τύπου την άσκηση από πλευράς του μήνυσης εναντίον μου και εναντίον διαχειριστών της Ομάδας μας.
    Η ενέργεια αυτή του κ. Θωμά με διασύρει με το πλήθος των ψευδών και των ανυπόστατων κατηγοριών που εμπεριέχει στην ανακοίνωση του. Επίσης βάναυσα δια του Τύπου με στοχοποιεί στα μάτια των Ευβοιωτών με απώτερο στόχο την ηθική μου εξόντωση. Ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι εγώ και οι διαχειριστές της σελίδας μας, ως ενεργοί δημότες παλεύουμε για την τήρηση των Αρχών της Νομιμότητας, της Διαφάνειας και της Χρηστής Διοίκησης που πρέπει να διέπουν τον δημόσιο βίο.
    Ο κ. Θωμάς θα πάρει την δέουσα απάντηση δια την ψευδή καταμήνυση, τον διασυρμό και την στοχοποίηση μου δια του Τύπου.
    Να γνωρίζει επίσης ότι μετά από αυτή την ενέργεια του, τον καθιστώ αποκλειστικά υπέυθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε μένα ή σε μέλη της οικογένειας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή