Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Συνάντηση πολιτών με τον Αντιδήμαρχο για το Καστέλλι Φύλλων στο Δημαρχείο Βασιλικού



Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 11.00 το πρωί μετά από πρωτοβουλία ευαισθητοποιημένων πολιτών για το Καστέλλι των Φύλλων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο της Δημ. Ενότητας Ληλαντίων κ. Αθανάσιο Τριανταφύλλου, στο Δημαρχείο Βασιλικού.
Στόχος της συνάντησης ήταν να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να συντονιστούν ώστε να ενταχθεί το Κάστρο των Φύλλων στο τρέχον πρόγραμμα ΕΣΠΑ με σκοπό να διασωθεί το μνημείο.
Ο κ. Τριανταφύλλου υποστήριξε ένθερμα την προσπάθεια αυτή και αφού ενημερώθηκε για τις ενέργειες που έχουν γίνει και για τα έγγραφα που δόθηκαν και τα οποία θα συμβάλουν στην έγκαιρη σύνταξη του σχετικού Φακέλου, δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην προβολή του θέματος και την εξεύρεση λύσεων για την έγκαιρη ολοκλήρωση και υποβολή του Φακέλου αυτού.
Επίσης, ο κ. Τριανταφύλλου δεσμεύτηκε να οριστεί συνάντηση των πολιτών και του ίδιου με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χαλκιδέων για ενημέρωση και να συζητηθούν οι προοπτικές συνεργασίας πολιτών, Δήμου και εμπλεκόμενων Φορέων ώστε να επιτευχθεί θετική κατάληξη στο ζήτημα ένταξης του Καστελιού στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Στην συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Δ. Ληλαντίων, παραβρέθηκαν οι κ.κ. Τουλούμης Κωνσταντίνος, Ευάγγελος Τσότζολας, Βασίλειος Βασιλείου, Νικόλαος Κούκουζας, Φωτεινή Τουλούμη, Σπύρος Βούλγαρης, Γιώργος Καραχάλιος, Μίνα Βαμβάκου και Δημήτριος Τούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου