Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ απαντά στον Κώστα Μαρκόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η μικροπολιτική των ευφυολογημάτων μέσω ηλεκτρονικών κοινωνικών δικτύων,  σε ένα θέμα υψίστης Εθνικής σημασίας όπως το Προσφυγικό,  που επέλεξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ  κος Μαρκόπουλος , δεν καταδεικνύει  τόσο την ανάγκη του για ευκαιριακού τύπου δημοσιότητα αλλά πρωτίστως το πολιτικό ήθος του ανδρός .
Τα περί βουλιάγματος του ΣΥΡΙΖΑ από το Προσφυγικό και της κοινωνίας από το ΣΥΡΙΖΑ, εκεί που  η ανάγκη επίλυσης του ξεπερνά κατά πολύ τα σύνορα μιας χώρας  και δοκιμάζει την Ευρωπαϊκή  συνοχή, είναι το λιγότερο πολιτικά αφελής
Το ποιος λοιπόν πέρασε τη θηλιά στον Ελληνικό Λαό οδηγώντας τον στη χρεωκοπία και τα Μνημόνια μετά από 40 χρόνια διακυβέρνησης...
Το  ποιος επέφερε 12 συνεχόμενες περικοπές στις συντάξεις...
Το ποιες πολιτικές και μεθοδεύσεις επέφεραν το βούλιαγμα  των Ταμείων με το Κούρεμα των αποθεματικών...
Αλλά και το ποιος προσπαθεί και αγωνίζεται να βγάλει  τη χώρα από το Βούρκο είναι κάτι που οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά και το έδειξαν σε ένα χρόνο σε τρεις διαφορετικές  εκλογικές αναμετρήσεις.
Αν είναι λοιπόν να «πνιγούμε» κε Μαρκόπουλε, προκειμένου να σώσουμε την Ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τις παναθρώπινες αξίες που ρίζωσαν και ξεκίνησαν από τον τόπο τούτο και επάνω τους γαλουχήθηκαν οι Ευρωπαϊκές ιδέες, ας είναι κάτι μεμπτό για εσάς.
Για εμάς, δεν είναι τίποτε περισσότερο απο το καθήκον στον συνάνθρωπο μας,  τίποτε περισσότερο από ότι ορίζει και η Αριστερή αλλά πρωτίστως η Ανθρώπινη συνείδηση μας.
Τώρα σε ποιους  ο λαός έδειξε την πόρτα της Βουλής για να τον εκπροσωπήσουν και σε  ποιους την πόρτα της εξόδου είναι πολύ πρόσφατο για το ξεχάσει κανείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ  ΕΥΒΟΙΑΣ                                            ΧΑΛΚΙΔΑ 24/2/2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου