Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα της Ν.Ε. Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ

Νομαρχιακη Επιτροπή Εύβοιας


 Ευχαριστούμε τον ευβοικό λαό για την εμπιστοσύνη του. Εμπιστοσύνη που έδειξε στις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τον διαψεύσουμε. Οι 4 βουλευτικές έδρες, είναι για μας εργαλείο, που θα βοηθήσει στην αναβάθμιση της Εύβοιας, της Εύβοιας της εγκατάληψης τόσων χρόνων
Το αποτέλεσμα συνιστά επιβράβευση τόσο της σκληρής διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη, που δημιούργησε ρήγματα στη νεοφιλελεύθερη συναίνεση, όσο και του 7μήνου πλούσιου κυβερνητικού έργου, έργο που είχε την μεροληψία υπέρ των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας.
Μετά την ετυμηγορία του Λαού μας, από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η χώρα έχει κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα και με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.  Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασισμένοι, συνεκτικοί και δυνατοί, για να υλοποιήσουμε πρόγραμμα 4ετίας, με  σταθερότητα και προοπτική.
Τις συλλογικές μας αποφάσεις θα τις πάρουν τα όργανα του Κόμματος. Η χώρα θα κυβερνηθεί μέσα από προγραμματικές συγκλίσεις και δεσμεύσεις που θα αποτυπώνουν τη βούληση του ελληνικού λαού για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και τομές.


Χαλκίδα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Για την Ν.Ε. Ευβοιας
Ο Συντονιστής

Σιόλιας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου