Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Δήλωση Γ. Ακριώτη, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο Τύπου
22-09-15

Στις 20 Σεπτέμβρη ο ελληνικός λαός μίλησε και έστειλε στο πυρ το εξώτερων το σενάριο της αριστερής παρένθεσης και κούνησε το δάχτυλο σε αυτούς που λυσσαλέα  υπερασπίζονται και διαπλέκονται με τις σκληρότερες νεοφιλελεύθερες δυνάμεις εντός και εκτός χώρας.
Στις 20 Σεπτέμβρη απάντησε στους όψιμους Βοναπάρτες, στους σκελετούς από την ντουλάπα και στους προστατευόμενους των διαπλεκόμενων καναλαρχών.
Στις 20 Σεπτέμβρη ο λαός μας χτύπησε στην πλάτη δίνοντας μας κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και αυτό που οραματιστήκαμε. Ο λαός ξέρει, ο λαός είδε. Ξέρει ποιον θέλει να σταθεί για αυτόν απέναντι σε μιαν Ευρώπη με 18 νεοφιλελευθέρους πρωθυπουργούς, ξέρει ποιος θέλει και μπορεί να φτιάξει ένα κράτος δίκαιο. Ο λαος ξέρει ότι ο δρόμος είναι δύσκολος και θα χρειαστούν προσπάθειες και θυσίες αλλά θέλει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για να τον διαβεί και να τα καταφέρει.
Σε αυτό τον δύσκολο δρόμο, σε αυτή την ατέρμονη μάχη είμαι και πάλι συνοδοιπόρος για δεύτερη φορά. Από τη βουλή των Ελλήνων με καθαρό βλέμμα και με θέληση και πείσμα θα τα καταφέρουμε. Μια άλλη χώρα, μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή και μαζί θα τα καταφέρουμε!


Γραφείο Τύπου
Ακριώτη Γιώργου
βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου