Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ

                 
                                                       Δελτίο τύπου

Στο ιστολόγιο  «Lala to» αναρτήθηκε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου όπου ανέφερε: «ουδέποτε πήραμε απόφαση συμμετοχής στη διαμαρτυρία κατά της ΑΓΕΤ και ούτε παραβρισκόμασταν ως Σύλλογος στη συγκεκριμένη συγκέντρωση, παρακαλούμε όπως διορθώσετε την ανάρτησή σας το συντομότερο δυνατό».
Στην συγκέντρωση στην όποια συμμετείχα στο προεδρείο και που εγώ ο ίδιος ανακοίνωσα τους συμμετέχοντες, από βουλευτές μέχρι συλλόγους και μαζικούς φορείς, ουδέποτε αναφέρθηκε ότι συμμετέχει η παρευρίσκεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου. στην συγκέντρωση.
Το τι θα πράξει ο κάθε Σύλλογος η φορέας σχετικά με ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή μας οχτώ (8) χρονιά, αυτό της καύσης των απόβλητων  από την ΑΓΕΤ LAFARGE  είναι υπόθεση που αφορά τον ίδιο το Σύλλογο η Φορέα και δεν θα κριθεί από εμένα αλλά από τα μέλη του αλλά και από την ίδια την κοινωνία που δραστηριοποιείτε ο κάθε Σύλλογος.
Όμως στην ανάρτηση που ανέβηκε στο ιστολόγιο «Lala to» αργά την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου πουθενά δεν υπάρχει αναφορά για συμμετοχή του  Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου στην συγκέντρωση  στο Εργατικό Κέντρο.
Είναι άκομψο, το λιγότερο, να ζητάς επιτακτικά  να διορθώσει  ο ιστότοπος "Lala to" κάτι που ουδέποτε ανάρτησε.
Επειδή ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου είναι ένα Σύλλογος με μακρά ιστορική πορεία μέσα στην κοινωνία της περιοχής, θα πρέπει  νομίζω οι συντάκτες  της ανακοίνωσης να είναι προσεκτικοί και να διαβάζουν με προσοχή και όχι επιπόλαια τα κείμενα πριν απαντήσουν.
                                      Για την επιτροπή
                                       Γ.Λαγανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου