Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΕΥΑΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ.

ΔΕΥΑ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά την απαξίωση στην οποία είχε περιέλθει όλο αυτό τα διάστημα, προχώρησε στην πραγματοποίηση της πρώτης παρέμβασης της, με την κατασκευή του αγωγού όμβριων υδάτων, στον κεντρικό δρόμο του Αλιβερίου.
Για το συγκεκριμένο έργο, δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη στην μελέτη ανάπλασης του κέντρου του Αλιβερίου, με αποτέλεσμα να καθίσταται υποχρεωτική η εκ των υστέρων παρέμβαση, η οποία βάζει σε δοκιμασία για ακόμα μία φορά τους επαγγελματίες της περιοχής και δημιουργεί παράλληλα κυκλοφοριακά προβλήματα .
Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου, θα είναι πολύ σύντομα και θα παραδοθεί άμεσα σε χρήση.
Το έργο αφορά την κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων σε μήκος 250 μέτρων και το κόστος του δεν προβλέπεται να ξεπεράσει τις 10.000 ευρώ.
Επόμενη παρέμβαση της ΔΕΥΑΚΑ είναι αντίστοιχη κατασκευή αγωγού όμβριων υδάτων στην Κύμη , ένα έργο που το προβλεπόμενο από την μελέτη κόστος του ξεπερνούσε τις 40.000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί με λιγότερο από 10.000 ευρώ.
Στις προθέσεις της ΔΕΥΑΚΑ είναι η δημιουργία συνεργείου ικανού, να πραγματοποιεί παρόμοιες εργασίες, ελαχιστοποιώντας το κόστος, επισπεύδοντας την κατασκευή τους .
Γραφείο Τύπου  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου