Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ;


Η προκήρυξη του ΕΚΑΒ που αναμέναμε την δημοσιοποίηση της εδώ και κάποια χρόνια για της νέες θέσεις καλύπτοντας τις μεγάλες ανάγκες και κενά που είχαν και έχουν δημιουργηθεί προέβλεπε τα εξής.
Πρόσληψη( 200) διασωστων, εκ των οποίων 7 θέσεις Αλιβέρι Ευβοίας δημιουργώντας ταυτόχρονα Τομέα ΕΚΑΒ (βάση) στο Αλιβέρι, υποστηρίζοντας το υπό στελεχωμένο και υπολειτουργίας σύστημα διακομιδών ασθενών,  λόγω συνταξιοδοτήσεων και αποσπάσεων.
Χτες λοιπόν με νέα ανακοίνωση του υπουργείου υγείας, (στο παραπέντε) της δημοσίευσης της προκήρυξης αναφέρει ότι, (1) θέση Κάρυστο, ( 1) θέση Ιστιαία και ….τέλος. Κανένας τομέας ΕΚΑΒ στο Αλιβέρι, καμία θέση στο Αλιβέρι, και σε σύνολο νομού από (7) όπως ήταν σχεδιασμένο πήραμε τελικά (2).
Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής οι οποίες ζημιώνουν την περιοχή μας και την Εύβοια, που δεν παίρνουν αυτό το οποίο τους χρειάζεται και τους αναλογεί, είναι αποτέλεσμα πιέσεων, παρεμβάσεων, προσβάσεως και εισήγησης άλλων ικανοτέρων ανθρώπων οι οποίοι διεκδίκησαν και προφανώς πήραν τα μέγιστα για τον τόπο τους σε βάρος της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου