Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΨΕΚΑΣΤΕ, ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!


Συμβάσεις ύψους 155.000 ευρώ έχει υπογράψει ο Δήμος μετά τις Εκλογές και έως σήμερα. Η μερίδα του λέοντος περιορίζεται σε τρεις μόνο εργολάβους. Παραδόξως τα έργα αυτά, καθώς και άλλα για τα οποία δεν έχει αναρτηθεί η Σύμβαση αλλά υπάρχουν αποφάσεις ανάθεσης δεν γράφτηκαν στα συνεχιζόμενα έργα του Τεχνικού Προγράμματος που ψηφίστηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τούτο σημαίνει ότι είτε έχουν κοπεί και τιμολόγια ή ακόμη ότι έχουν πληρωθεί!!! Ψεκάστε, Σκουπίστε, Τελειώσατε.
Εάν δούλευε με αυτή την ταχύτητα ο Δήμος δεν θα είχε τόσα εργάκια ανεκτέλεστα ύψους άνω του 1.500.000 ευρώ στο τρέχον τεχνικό πρόγραμμα από πόρους της ΣΑΤΑ;. Δεν είναι παράξενη αυτή βιασύνη; Δηλαδή έπρεπε να χάσουν τις εκλογές για να πάρουν μπροστά;
Επειδή  πάντως η απερχόμενη αντιπολίτευση έκανε και καταγγελία για την οποία διενεργείται προανάκριση για έργα που φαίνεται ότι πληρώθηκαν αλλά δεν έγιναν ας είναι περισσότερο πονηρή… Εκτός εάν η έλευση προς την εξουσία την κάνει να ξεχάσει όσα έλεγε. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου