Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ....

Δουλεύουν ασταμάτητα και στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου ακόμη και τις αργίες. Είναι πρωτοφανές στα στελέχη μίας απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να παράγει τέτοιο διοικητικό έργο λίγες ημέρες πριν την έξοδό της από την Εξουσία. Βραδάκι του Δεκαπενταύγουστου στο  Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ αναρτήθηκαν στο διαύγεια Συμβάσεις ανάθεσης Προμηθειών οι οποίες είχαν αποφασιστεί από την Πρόεδρο στις 12 Αυγούστου και Υπογράφτηκαν από την Αντιπρόεδρο στις 13 Αυγούστου. Συνολική δαπάνη γύρω στις 40.000 Ευρώ. Με τέτοια ταχύτητα μπορεί σήμερα να έχουν αποπληρωθεί. Φτιάχνουν γήπεδα, βάφουν ΚΑΠΗ, αγοράζουν μπάλες δεν έχουν σταματημό…..
Στη  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ( ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΠΟ.Κ.Α. ) που συνήθως δεν αναρτά Αποφάσεις και έγγραφα στο Διαδίκτυο αλλά μόνο στην χάση και στην φέξη χθες το βραδάκι Κυριακάτικα αναρτήθηκε πλήθος συμβάσεων και Αποφάσεων που είχαν εκδοθεί το 2013!!!Τόση βιασύνη σε αργία και μάλιστα απόγευμα;
Όσο για την Νέα Δημοτική Αρχή τρίβει τα χέρια της γιατί δεν θα έχει πολύ δουλειά να κάνει, όλα έγιναν μετά τις εκλογές και όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Εξάλλου Κόρακας Κοράκου μάτι δεν βγάζει…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου