Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΑ!!!

Μία σίγουρη λύση για να μην έχει πρόβλημα
ο νέος Δήμαρχος με την απαρτία
.
Στις 11 Αυγούστου  2014 και ώρα 13:00, είχε οριστεί η έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με τρία μόνο θέματα ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1. Κατανομή χρηματικής επιχορήγησης  59.520,85 € στις Σχολικές Μονάδες  του Δήμου
2. Κατανομή χρηματικής επιχορήγησης  15.667,07 € στις Σχολικές Μονάδες  του Δήμου
3. Έγκριση της 44/2014 απόφασης του Δ.Σ  του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και
Αθλητισμού
Όπως διαβάζουμε στα Πρακτικά  κατά την έναρξη της Συνεδρίασης απουσίαζαν δέκα εννέα Σύμβουλοι και ήταν παρόντες δέκα τέσσερις, δηλαδή δεν υπήρχε απαρτία. Ο κ. Μπενάκης αποχώρησε στις 13.30 διότι δεν υπήρχε απαρτία, δηλαδή μισή ώρα μετά την έναρξη της Συνδρίασης. Διαβάζουμε ότι « Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ειδοποίησαν Δημοτικοί σύμβουλοι ότι θα καθυστερήσουν, λόγω προβλήματος στην κυκλοφορία.»!!!
Διαβάζουμε επίσης «Ο κ. Μπενάκης, αποχώρησε από την συνεδρίαση στις 13:30, διότι η συνεδρίαση δεν είχε αρχίσει ακόμη, λόγω μη απαρτίας και είχε παρέλθει η ώρα έναρξης της, όπως είχε προγραμματιστεί.
Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας ο πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έδωσε τον λόγο στον κ. Μάγειρα, πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας , να εισηγηθεί το θέμα της ημερήσιας διάταξης όπου ανέφερε τα εξής …»
Για να έχουν απαρτία έπρεπε να είναι 17 παρόντες. Στις 13.30 όταν έφυγε ο κ. Μπενάκης ήταν 14 και έμειναν 13. Για να συμπληρώσουν απαρτία περίμεναν έως τις 14.15, δηλαδή μία ολόκληρη ώρα μετά την  ώρα που έπρεπε να ξεκινήσει η συνεδρίαση ( Φραγκούλης Δημήτριος, ο οποίος προσήλθε στις 13:40 Καδδίτη –Κατσίκα Ιωάννα, η οποία  προσήλθε στις 13:50 Καραγιάννη Θεοδώρα η οποία προσήλθε στις 14:02). Μάλιστα στα δύο Πρακτικά η ώρα προσέλευσης του κ. Παππά είναι διαφορετική. Στη μία Απόφαση προσήλθε στις 13.58 και στην άλλη στις 14.15 !!! Λεπτομέρεια θα πείτε, θα μπορούσε να  μετάσχει και μέσω βιντεοκλήσης!!!
Όσο για την αιτία της καθυστέρησης των τεσσάρων πολύτιμων συμβούλων; Κυκλοφοριακό Πρόβλημα!!!! Αυτό ακριβώς είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αφήνει άλυτο η απερχόμενη Δημοτική Αρχή. Ας φροντίσει ο νέος Δήμαρχος να το λύσει για να μην περιμένει μία ώρα να του έρθουν στο Συμβούλιο οι σύμβουλοί του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου