Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την μαζική παρουσία τους οι κάτοικοι των κοινοτήτων Ορίου και Οκτωνιάς, του πρώην Δήμου Αυλώνος, έστειλαν το μήνυμα και την βεβαιότητα της νίκης του συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ , στις Εκλογές της 18ης Μαΐου.
Η εντυπωσιακή σε συμμετοχή παρουσία των κατοίκων των παραπάνω χωριών και ο διάλογος που αναπτύχθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο, κατέδειξαν την απόφαση τους να κλείσει η παρένθεση που είχε δημιουργήσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, με την απραξία, την αδιαφορία και την περιθωριοποίηση των Τοπικών Συμβουλίων.  Εξ αιτίας αυτής της πολιτικής, σημαντικά προβλήματα που αφορούν την καθημερινότητα των κατοίκων παρέμειναν χωρίς λύση , με αποτέλεσμα να γίνεται δύσκολη η διαβίωση των κατοίκων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, έδωσε έμφαση στο μοντέλο Δημοκρατικής Διοίκησης του Δήμου, που θα βάζει τον Δημότη στο κέντρο της πολιτικής και θα παρέχει την Δυνατότητα στα Τοπικά Συμβούλια να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τα χωριά και τους κατοίκους τους.
Στις τοποθετήσεις τους οι κάτοικοι της Οχτωνιάς , προέβαλαν τα βασικά προβλήματα του τόπου τους που έχουν να κάνουν με αναπτυξιακές υποδομές, την ποιότητα ζωής και την νεολαία, υπογραμμίζοντας την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής σε αντιδιαστολή με την Νομαρχιακή και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση η οποία έχει κάνει παρεμβάσεις και έχει δρομολογήσει λύσεις.
Ο κ. Μπουραντάς, από την πλευρά του τόνισε πως γνωρίζει τα προβλήματα, έχει κάνει ενέργειες για αυτά και πως σαν Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει λύσεις για το αποχετευτικό δίκτυο, το αλιευτικό καταφύγιο , χώρους άθλησης της νεολαίας, τους οδικούς άξονες και την συντήρηση της εγκαταλελειμμένης αγροτικής οδοποιίας.
Από την πλευρά τους, τόσο οι κάτοικοι , όσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της σημερινής αντιπολίτευσης μίλησαν για μια σειρά από έργα τα οποία η σημερινή Δημοτική Αρχή εμφανίζει ότι έχει πραγματοποιήσει ενώ αυτά είτε είναι ανύπαρκτα είτε έχουν εκτελεσθεί από την Αντιπεριφέρεια.
      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου