Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΕΟΧΩΡΙ

                                                                               
                                                                                                11-4-2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Τοπικών Διαμερισμάτων Νεοχωρίου και Αχλαδερής και των οικισμών Μανδρακίου και Περιβολίων, στον υποψήφιο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά.
Ο κ. Μπουραντάς, συνεχίζοντας τις περιοδείες του επισκέφθηκε χθες  τα παραπάνω χωριά του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, όπου στις συναντήσεις του με τους κατοίκους αναπτύχθηκε ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, στον οποίο οι Δημότες επισήμαναν την έλλειψη Στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της περιοχής, την πλήρη αδιαφορία της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα Τοπικά Διαμερίσματα, την αδιαφάνεια στην λειτουργία  του Δήμου και την απαξίωση των Τοπικών Συμβουλίων.
Από την πλευρά του ο κ. Μπουραντάς, μίλησε για μια νέα αντίληψη στην λειτουργία του Δήμου, για διαδικασίες  διαφάνειας και ελέγχου των πεπραγμένων του Δήμου και για πλήρη αναβάθμιση του ρόλου των Τοπικών Συμβουλίων ώστε οι αποφάσεις να λαμβάνονται πλησιέστερα στον πολίτη.
Ο κ. Μπουραντάς τόνισε πως η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, έχει σχέδιο για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την δημιουργία θέσεων εργασίας για να ξαναβρεί ο τόπος την χαμένη ζωντάνια του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πρώην Πρόεδροι των πάρα πάνω διαμερισμάτων, αναφέρθηκαν με ιδιαίτερη έμφαση στο ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο κ. Μπουραντάς ως Νομάρχης και Αντιπεριφερειάρχης για την περιοχή, αναφερόμενοι στην  άψογη συνεργασία  τους και στα έργα υποδομής που έχει πραγματοποιήσει στα χωριά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου