Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Γράφει ο Μπάμπης Γκαρούτσος
Την σημερινή  εποχή, η κοινωνία μας  έχει εχθρούς  αόρατους όπως τα ξένα συμφέροντα, που χρόνια θέλουν την γεωγραφική μας  θέση και την εκμετάλλευση  του ορυκτού μας πλούτου. Ορατούς  εχθρούς όπως  τα φερέφωνα τις τρόικα  απλοί υπάλληλοι  που εκτελούν πιστά διαταγές άλλων, που δεν μας έχουν για πειραματόζωα  όπως ακούω συχνά, αλλά για νεκρό ασθενή που ζητούν τα μέλη του.
Στην δύσκολη αυτή εποχή του ζυγού που ζούμε, με σκοπό τον αφανισμό της χώρας μας , με τα πρώτα θύματα  του να είναι χιλιάδες νεκροί, είτε από πείνα είτε έγιναν αυτόχειρες  στο αδιέξοδο που του δημιούργησε  η ίδια τους η χώρα.
Τώρα  και με αφορμή  τον εκλογικό Μάη  πρέπει, όλοι μας να πάρουμε θέση στα κοινά, να διώξουμε τις παλιάς κοπής  πολιτικούς που μας έφεραν στο αδιέξοδο, το εσκεμμένο  αδιέξοδο, ας  βγάλουμε με την δημοκρατική μας ψήφο, εκτός βουλής και εκτός  τοπικής αυτοδιοίκησης, όλα εκείνα τα στοιχεία  που  εκφράζουν τις παλιές παλαιοκομματικές γραμμές, ας γίνει  ο Μάης  το έναυσμα  για την απελευθέρωση  --  τότε τον έλεγαν κατακτητή τον εχθρό σήμερα πώς τον λένε;
Η επαρσή τους τους κάνει να πανηγυρίζουν  για μέτρα όπως τα 25 ευρω είσοδο  στα νοσοκομεία. Με πολιτικές εξαγγελίες  μας ψηφοθυρίζουν και μας  θερίζουν κυριολεκτικά σαν έθνος, η έπαρση τους πρέπει να πάρει τέλος, όλοι οι νέοι - σκεπτόμενοι με πίκρα για την χώρα πρέπει και έχουμε καθήκον  με δημοκρατικούς αγώνες, με  αλήθειες  με  αγάπη για όλους, με το αίσθημα  της προσφοράς  να δώσουμε το κλειδί της διαφάνειας  - των αξιών σε αυτή την πολυβασανισμένη χώρα.
Ναι  όλoι μαζί θα τα καταφέρουμε , όλοι θα  προσπαθήσουμε μην μείνουμε αμέτοχοι  και  δώσουμε πάλι δύναμη στην  πολιτική του Εθνικού μας αφανισμού της φτώχειας  της  εξαθλίωσης, όλoι οι νέοι ένα βροντερό παρόν στις Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές   εκλογές, μην αφήσουμε και άλλα χρόνια να χαθούν γιατί θα μας αφανίσουν , έχουμε υποχρέωση να αγωνιστούμε όλοι μαζί με την δημοκρατική ψήφο να αποτάξουμε τον ζυγό  της  τυραννίας  που ζει το έθνος μας .
Καμιά χαμένη ψήφο  μεγάλη συμμετοχή νέων να φύγει ο ζυγός ξένων συμφερόντων και της διαπλοκής , είναι κρίμα  να τους κάνουμε την χάρη και να μείνουμε αμέτοχοι , είναι κρίμα να αφήσουμε να ξαναγδύσουν την πατρίδα μας...
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΞΑΝΑ ΓΕΜΑΤΗ ΦΩΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου