Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΤΟ!!!

Το ΛΑΛΑ ΤΟ  έχει κατακτήσει σχεδόν δύο χρόνια τώρα μία περίοπτη θέση στην τοπική επικοινωνία. Σε  λιγότερο από δύο μήνες, στα γενέθλιά μας θα δώσουμε  ίσως κάποια στοιχεία για την αναγνωσιμότητα  που εμείς παρακολουθούμε  με έκπληξη καθημερινά.
Πολλές φορές σκεφθήκαμε να σταματήσουμε αλλά τώρα καταλαβαίνουμε ότι δεν έχουμε δικαίωμα.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ ενοχλεί και αυτό είναι που μας αρέσει. Ενοχλεί την εξουσία επειδή δεν αντέχει την κριτική, ενοχλεί τα ξεπεσμένα κομματόσκυλα γιατί δεν έχουν μάθει την ελευθερία λόγου και  δεν αντέχουν την κριτική, ενοχλεί τα οικονομικά συμφέροντα και τους λιγδιάρηδες υποτακτικούς τους  γιατί δεν έγινε ένα ακόμη ανώνυμο εκβιαστικό βήμα διαπλοκής.
Τώρα που το παιχνίδι με τις μαριονέτες και την πανικόβλητη εξουσία θα φουντώσει, τώρα που θα βγουν οι δίσκοι της ζητιανιάς  εμείς νιώθουμε το χρέος να συνεχίσουμε έτσι. Να γράφουμε την αλήθεια όμως την βλέπουμε και την σκεφτόμαστε. Μοναδικός στόχος να προβληματίσουμε και  αν τύχει να χαλάσουμε και κανένα βρώμικο deal θα το κάνουμε.
Αν ξέρατε πόσες απειλές αλλά και παρακάλια δεχόμαστε καθημερινά θα μας θαυμάζατε ακόμη περισσότερο.  Αν ξέρατε πόσες «νούλες» τρέμουν για όσα διαβάζουν πίσω από τις γραμμές;
Όλα αυτά μας χαλυβδώνουν, μας ενώνουν ως ομάδα και μας δείχνουν τον δρόμο της συνέχειας.
Από σήμερα κάποια πράγματα θα αλλάξουν γιατί μπαίνουμε πιο σκληρά στον αγώνα για όσα υποσχεθήκαμε από την αρχή.
Οι αναρτήσεις μας εκφράζουν την άποψη της Συντακτικής Ομάδας. Τίποτε δεν γράφεται εάν δε το εγκρίνει το συμβούλιο. Πάει σε δέκα email για να βγει στο φως. Έως τώρα αφήσαμε ελεύθερα τα σχόλια των αναγνωστών. Εκεί ο καθείς έγγραφε το μακρύ και το κοντό του. Πολλές φορές έξω από την γραμμή του blog. Kαι έξω από την αισθητική της Ομάδας. Είναι καιρός να μπει μία τάξη. Όποιος στείλει σχόλιο από τούδε και εξής θα ελέγχεται από την Συντακτική Ομάδα. Όποιος στείλει επώνυμα την άποψή του θα δημοσιεύεται αβλεπί εκτός εάν κριθεί ως άσεμνη ή φασίζουσα. Όχι όμως ανώνυμα.
Τα σπουδαιότερα έπονται!!!


1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους αφαιρέσατε τα ανώνυμα σχόλια πολλά από τα οποία ήταν υβριστικά και απαξιωτικά και χωρίς σοβαρά επιχειρήματα. Το Λάλατο πρέπει να διατηρήσει το επίπεδό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή