Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αλλαγή Φωτογραφίας λόγω συμπαράστασης
στο δράμα των προβάτων στον δρόμο προς την σούβλα
Οδεύουμε από αύριο στο δεύτερο μήνα του δευτέρου τριμήνου του οικονομικού έτους 2013. Εδώ και πολλές μέρες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου έπρεπε να συντάξει την πρώτη τριμηνιαία έκθεση του 2013 για την εφαρμογή του προϋπολογισμού, για την κατάσταση εσόδων και δαπανών. Θυμάστε ότι ουδέποτε στο παρελθόν το έκανε παρά μόνο όταν  αναγκάστηκε για το θεαθήναι στο τέλος του 2012 με εκθέσεις και αναμόρφωση παρωδία.
Είναι καιρός έστω και τώρα εκείνοι που ο λαός τους έθεσε στην Αντιπολίτευση να λειτουργήσουν υπεύθυνα και να απαιτήσουν την άμεση σύνταξη και εν συνεχεία συζήτηση της έκθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εάν δεν συμμορφωθούν οι υπόχρεοι έως τις 15 Μαίου οφείλουν πάραυτα να καταγγείλουν για παράβαση καθήκοντος τόσο τους υπευθύνους της  Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και ασφαλώς τον Δήμαρχο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Εάν ΔΕΝ το κάνουν  είναι συνένοχοι.
Αρκετά με τα καραγκοζιλίκια, τη διαχείριση καφενείου, τα «δημοκρατικά» εργολαβάκια της διαπλοκής και το νταβαντζιλίκι. Ξυπνήστε επιτέλους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου