Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΣΦΑ.


Στο σημερινό φύλλο του Αθλοράματος/Πολιτικής, εφημερίδας που ως γνωστόν απηχεί απόψεις του Δημάρχου κ. Θωμά, εκεί, στην σελίδα 28,  παρουσιάζεται η εκδοχή  των δημοτικών παραγόντων για το επεισόδιο στο οποίο πέραν των εξυβρίσεων γρονθοκοπήθηκε ο κ. Μανώλης Νομικός συντονιστής των έργων της ΔΕΣΦΑ για τον αγωγό προς το νέο εργοστάσιο της ΔΕΗ. «Απαιτούσε ποιστοποιητικό καλής εκτέλεσης του έργου!!!» Το έργο πάντως κατά τα συμφραζόμενα δεν εκτελέστηκε καλά διότι  δεν τοποθετήθηκαν ομπρέλες τραπεζάκια και δεν έγινε ο χώρος στάθμευσης. Μα καλά γιαυτό ο άνθρωπος ζητούσε «ποιστοποιητικό» και όχι «πιστοποιητικό» που συνήθως χορηγείται για την καλή εκτέλεση έργων σύμφωνα με τις εγκεκριμένες ή τροποποιημένες μελέτες. Για τα άλλα έργα που συμφωνούνται προφορικά και με μπέσα χορηγείται «ποιστοποιητικό»!!!. Δεν το ξέρουν αυτό.

Μπορεί όμως να μην το ήξεραν αλλά και ο εκπρόσωπος της ΔΕΣΦΑ δεν κατάλαβε ότι είχε να κάνει με "παρθένες"
Κουβέντα βέβαια και για τις «μπουνιές». Έλα όμως που έχουν γραφτεί τα σχετικά στην ιατρική έκθεση, όπως μας είπαν προφορικά οι πηγές μας.
Τώρα, το ότι μπόρεσε και έριξε μπουνιά ο κ. Κατσαμάγκος δεν το πιστεύουμε διότι ούτε είχε ούτε θα αποκτήσει την φήμη του τραμπούκου. Απλώς το πνεύμα της σταύρωσης τον ενέπνευσε να άρει τις «αμαρτίες» του «μικρόκοσμου» της αλιβεροκουμιώτικης εξουσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου