Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΚΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ- ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η 2η διάλεξη του Β΄ εξαμήνου (εαρινού) του Ακαδημαϊκού έτους 2012-13, με θέμα «Η επιθετικότητα στην παιδική και εφηβική ηλικία», από την εισηγήτρια κ. Ευαγγελία Λουκίδου, ψυχολόγο.
Μετά το πέρας της διάλεξης ακολούθησε εκδήλωση όπου η υπεύθυνη συντονίστρια κα Δροσάτου Δέσποινα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Δημάρχου Κύμης Αλιβερίου κ. Δημήτρη Θωμά και  Δημοτικών Συμβούλων. Στη συνέχεια Τιμητικό έπαινο απένειμε η Ακαδημία των Πολιτών στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου για την αμέριστη υποστήριξη και ενίσχυση του έργου της Ακαδημίας, όπου κατά την παραλαβή του επαίνου ο κ. Δήμαρχος απηύθυνε χαιρετισμό.
Επίσης τιμητικός έπαινος απονεμήθηκε στη Δ/ντρια του Γυμνασίου Αλιβερίου κ. Καραμάνου Κατερίνα και στον Πρόεδρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Αλιβερίου κ. Αργύρη Δημήτρη, για την υποστήριξη του έργου της Ακαδημίας των Πολιτών Αλιβερίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν στους σπουδαστές τα πιστοποιητικά παρακολούθησης του Α΄ εξαμήνου, με το θεματικό αντικείμενο «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»
Από τους σπουδαστές αρκετές ποσότητες τροφίμων που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, για στήριξη σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Η τυχερή σπουδάστρια που κέρδισε το φλουρί πήρε δώρο ένα ασημένιο ρόδι, προσφορά του καταστήματος Έλενας Καραμπατσώλη-Σίμωση, στο Αλιβέρι.
 Οι δράσεις της Ακαδημίας των Πολιτών Αλιβερίου, συνεχίζονται με την πραγματοποίηση της 2ήμερης εκδρομής στις 9 και 10 Μαρτίου 2013 στα Τρίκαλα, Ελάτη, Περτούλη, Μετέωρα και Λίμνη Πλαστήρα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου