Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙ..... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!



Πολλοί ίσως απόρησαν για την ευκολία με την οποία ο Δήμος «φιλοξενεί» την λυματολάσπη  στον ανοικτό, ασύδοτο και εγκληματικά επικίνδυνο για την δημόσια υγεία ΧΑΔΑ, δηλαδή Χωματερή, του Αλιβερίου. Κακώς απόρησαν!!! Πότε σεβάστηκαν το περιβάλλον αυτοί; Ποια Χωματερή τους διαχειρίστηκαν ευπρεπώς; Καμία.
Ερωτήματα πολλά αλλά ίσως και χωρίς σημασία. Υπάρχει και λειτουργεί στον Βιολογικό του Αλιβερίου το σύστημα ξήρανσης της λυματολάσπης; Αν όχι γιατί;
Με ποιά μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μεταφέρουν την λυματολάσπη στην Χωματερή;
Απάντηση: Με κανένα. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αποτίθεται λυματολάσπη και μάλιστα  υγρή (φρέσκια) σε Χωματερή.   Είναι βέβαιοι όμως ότι κανείς δεν θα τους ενοχλήσει.
Κάποτε τα μισά από αυτά να είχαν γίνει το Αλιβέρι θα είχε ξεσηκωθεί, τα κανάλια θα ήταν εδώ, ίσως να γινόταν και πικετοφορία  και μηνύσεις και εξορκισμοί, αφορισμοί στην Κατερίνα.
Τώρα σιωπή. Όχι των αμνών αλλά των καλοφαγάδων.
Και όμως ο υπεύθυνος λειτουργίας του ΒΙΟΚΑ και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την λειτουργία του ΧΑΔΑ έπρεπε να είχαν περάσει από το Αυτόφωρο και απόψε να ήταν παρέα με τον Δήμαρχο στο Κρατητήριο. Έπρεπε ο Δήμαρχος να είχε προσαχθεί στον Εισαγγελέα. Ειδικά σήμερα που κάποιος άλλος πρώην συνάδελφός του, και αυτός του εφέ και της επικοινωνίας, ο φτερωτός, πέρασε με ισόβια την πύλη της φυλακής.
Κατά τα άλλα το Αλιβέρι "δεν θα γίνει πτυελοδοχείο του Δήμου", λυματολασπαδοχείο  όμως μπορεί να γίνει. Και έγινε!!!
Και ένα τελευταίο!!! Τι θα αλλάξει όταν η Μονάδα πάρει την μεγάλη βόλτα; Που θα πάει τόση λυματολάσπη; Διότι μην νομίζετε ότι θα πάει μακριά!!! Μέχρι να καεί στο Μηλάκι ή  στα νέα κόλπα.
Κοιμήσου ….Αλιβέρι ….κοιμήσου, Καληνύχτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου