Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ




ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Ή Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ. ΓΡΙΦΟΣ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΘΟΥΡΑ

Αναμένεται έως την Κυριακή που θα γίνουν οι εκλογές για το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου και τις Επιτροπές, Οικονομική και Ποιότητας Ζωής, να οριστούν οι Αντιδήμαρχοι για την περίοδο από 1η Ιανουαρίου 2013 έως  31 Αυγούστου 2014, οπότε ξεκινά η επόμενη δημοτική περίοδος.
Δεν αναμένονται ευρείες αλλαγές. Ακούγεται μόνο το όνομα του κ. Δημήτρη Βλάχου ως Αντιδημάρχου υπεύθυνου για τη δημοτική ενότητα Κονιστρών σε αντικατάσταση του κ. Γιώργου Κόκκου.
Δεν είναι ακόμη σαφές τι θα γίνει με τον κ. Μιχάλη Λαθουρά ο οποίος είναι μεταξύ των πιθανοτέρων να καλύψει κενή θέση Αντιδημάρχου εάν υπάρξουν και άλλες αλλαγές στις Δημοτικές Ενότητες Δυστίων ή Αυλώνος.
Ερωτηματικό επίσης είναι και η αναβάθμιση του κ. Βασίλη Ντόβολη σε ανώτερη θέση από αυτή που κατέχει σήμερα ως Πρόεδρος  της εν υπνώσει Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης.
Φήμες των τελευταίων ωρών μιλούν για πιθανή αντικατάσταση της κ. Αρετής Μπάτσα και του κ. Νίκου Κιούση χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται αφού οι δύο μαζί με τον κ. Βασίλη Παππά είναι οι στενότεροι συνεργάτες του Δημάρχου.
Η κ. Ελένη Στουπή έχει ήδη νευραλγικό ρόλο το μοναδικό Νομικό Πρόσωπο που λειτουργεί και τα πηγαίνει περίφημα.
Ο κ. Άγγελος Ποθητάκης είναι μάλλον αναντικατάστατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου