Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ 2013 ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ Η ΑΓΕΤ



Ασθενοφόρο FIAT DUCATO σαν αυτό που αναμένεται να δωρίσει η ΑΓΕΤ στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου

Εδώ και ένα μήνα το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου λειτουργεί με δανεικό ασθενοφόρο το οποίο παραχώρησε- προς τιμή του- ο Δήμος Ερέτριας. Και όμως για το 2013 οι ελπίδες δεν έχουν στερέψει για την ολοκλήρωση της δωρεάς του καινούργιου ασθενοφόρου από την ΑΓΕΤ. Το ασθενοφόρο αυτό πληροφορούμαστε ότι είναι έτοιμο  στην αντιπροσωπεία της FIAT  στην Αθήνα και περιμένει την υπογραφή των συμβολαίων για την μεταβίβαση στην ΑΓΕΤ και εν συνεχεία την παραχώρηση στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

Τα ασθενοφόρα με όχημα της FIAT μάρκα DUCATO είναι ήδη δοκιμασμένα στο ΕΚΑΒ αφού η Εταιρία κατασκεύασε 116 Ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ. Είναι  η πλέον οικονομική λύση, η οποία έχει δοκιμασθεί από Δημόσιες Υπηρεσίες όπως το ΕΚΑΒ αλλά και το Ερυθρό Σταυρό. Η ευρυχωρία του είναι μεγάλη και διευκολύνει την εργονομική χωρο-ταξινόμηση του εξοπλισμού.

Ευχόμαστε να ολοκληρωθούν επιτέλους οι διαδικασίες και η ΑΓΕΤ να παραδώσει στο Κέντρο Υγείας το καινούργιο ασθενοφόρο για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής έτσι ώστε να μην αναγκάζεται να δανείζεται. Πάντως και ένα δεύτερο καινούργιο ασθενοφόρο δεν θα ήταν υπερβολικό. Αλλά τουλάχιστον ας έρθει σύντομα το πρώτο. Θα είναι ένα καλό ξεκίνημα τον νέο χρόνο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Αλιβερίου.
Το εσωτερικό του Ασθενοφόρου FIAT DUCATO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου