Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΓΕΛΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ



Λυπάμαι αλλά είμαι υποχρεωμένος να κάνω ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στην ανάρτησή σας, που προφανώς εκ παραδρομής ή από κακή ή ελλειπή ενημέρωσή σας, δεν ερμηνεύσατε σωστά.
Που είναι η ελλειπής ενημέρωση; Στο ΔΣ του Δήμου όπου συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούσαν την ΔΟΥ Κύμης και τα Ειρηνοδικεία, για μεν την ΔΟΥ υπήρχε ομόφωνη απόφαση, μια και το σχέδιο προέβλεπε "κλείσιμο" και όχι μεταφορά για δε τα ειρηνοδικεία ο Δήμαρχος, ο υποφαινόμενος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Αυλωναρίου και αρκετή Σύμβουλοι τοποθετήθηκαν με βάση την αρχική τοποθέτηση του Προέδρου του ΔΣ κ. Ποθητάκη, στη διατήρηση και των τριών ειρηνοδικείων και μόνο ορισμένοι σύμβουλοι και εκπρόσωποι του δικηγορικού συλλόγου Αλιβερίου, υποστήριξαν την υποβολή και δευτέρας πρότασης, δλδ να μείνει μόνο το ειρηνοδικείο του Αλιβερίου, έναντι του ειρηνοδικείου Κύμης, που είχαν την πληροφορία ότι περιείχε το Προεδρικό Διάταγμα που είχε συνταχθεί.
Το αποτέλεσμα δικαιώνει τον Δήμαρχο και όλους όσους υποστήριξαν την διατήρηση και των τριών ειρηνοδικείων και εκεί αναφέρεται ο υποφαινόμενος περί νίκης του Δημάρχου. Ρωτήστε όποιον συμμετείχε σε εκείνο το ΔΣ και θα επαληθεύσει όσα σας αναφέρω .
Η Κύμη πονά από τις υπηρεσίες που κλείνουν ή μετακινούνται, αλλά οι Κουμιώτες μάχονται ευθαρσώς και με καθαρή σκέψη για να μειώσουν τις απώλειες.
Θεωρώ άδικο το κλείσιμο του ειρηνοδικείου του Αυλωναρίου, γιατί όπως αναφέρετε και σε προηγούμενη ανάρτησή σας εχει τις προδιαγραφές και την υποδομή και ελπίζω να δικαιωθούν σύντομα οι εκπρόσωποι του Αυλωναρίου και ο Δήμαρχος που υποστήριξαν την διατήρησή του.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Υποστράτηγος Α.Γ.Μαργέλης Πρόεδρος Συμβουλίου Δ.Κ.Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου