Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ «ΕΥΒΟΙΚΗ ΠΙΣΤΗ» Ο κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΠΗΓΗ: www.zougla.gr
Ω του θαύματος όμως, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Ευβοίας ουδέποτε φιλοξενήθηκε σε δελτίο Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος για τον λόγο ότι η απόφαση ανάκλησης της άδειάς της φαίνεται να βασίσθηκε σε προγενέστερα στοιχεία! Ως εκ τούτου, η απόφαση η οποία ελήφθη φαίνεται να ανακλήθηκε από τα ίδια μέλη της ίδιας επιτροπής που την είχαν υπογράψει. Μπάχαλο! 
Μιλώντας στη zougla.gr ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Ν. Ευβοίας, κ. Δημήτρης Παπαγρηγορίου, επεσήμανε ότι η εν λόγω απόφαση «προφανώς βασίστηκε σε κάποια δεδομένα τα οποία προϋπήρχαν».
«Είναι προγενέστερη η αιτιολόγηση» τόνισε και προσέθεσε: «Πράγματι, οι οικονομικοί δείκτες μας τον Σεπτέμβριο είχαν πρόβλημα, εμείς όμως με τις επαφές που είχαμε με την Τράπεζα της Ελλάδος εφαρμόσαμε επιπλέον στοιχεία, είχαμε υποδειγματική εσωτερική οργάνωση και μάλιστα ήμασταν κερδοφόροι στη χρήση του 2011. Πώς γίνεται λοιπόν να κλείσουμε;».
Μάλιστα, ο κ. Παπαγρηγορίου επισημαίνει ότι η αρμόδια επιτροπή μάλλον ήλεγξε αρχικά τα προγενέστερα στοιχεία, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε πιο ενδελεχή έλεγχο, με αποτέλεσμα να μην «ενεργοποιήσει» την απόφαση που -παραδόξως- εξέλαβε το πρωινό της περασμένης Κυριακής.
«Μάλλον στάθηκαν στους δείκτες του Σεπτεμβρίου και μετά ήλεγξαν καλύτερα τα στοιχεία» καταλήγει ο κ. Παπαγρηγορίου. Τόσο καλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου