Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ


Μπενάκης- Κούκης- Σιαγιάννης


Ιωάννα Καδίτη
Πολλοί οι Γιάννηδες που γιορτάζουν σήμερα. Άλλωστε  «σπίτι που δεν έχει Γιάννη προκοπή δεν κάνει». Ευχόμαστε σε όλους και σε όλες (τις Γιάννες) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ.
Από τους τοπικούς παράγοντες μετρήσαμε συνολικά δέκα επτά Γιάννηδες και μία Γιάννα.
Γιορτάζουν  όλοι πλην του κ. Μιχαήλ οι επικεφαλείς της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου: Ο κ. Γιάννης Κούκης, ο κ. Γιάννης Σιαγιάννης και ο κ. Γιάννης Μπενάκης. Γιορτάζει ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Σκεμπές.
Γιάννης Σκεμπές
Από τους δημοτικούς συμβούλους η μοναδική εορτάζουσα η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ιωάννα Καδδίτη-Κατσίκα καθώς και οι επίσης σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο κ. Γιάννης Παπαϊωάννου από το Αλιβέρι  και ο κ. Γιάννης Βαρλάμος  από την Κύμη.
Έξι χωριά μας φοράνε τα γιορτινά τους γιατί γιορτάζουν οι Πρόεδροι των Τοπικών τους Κοινοτήτων οι οποίοι όπως φαίνεται θα ξεπενταριαστούν από τα κεράσματα. Είναι οι: κ. Γιάννης Ρέτσας του Γαβαλά, κ. Γιάννης Καψούλης του Μονοδρύου, κ. Γιάννης Κουσερής του Ωρολογίου, κ. Γιάννης Δημητρός των Κήπων, κ. Γιάννης Καραγιάννης εκπρόσωπος του Άνω Κουρουνίου, κ. Γιάννης Ράνιος της Βρύσης. Γιορτάζουν επίσης οι Τοπικοί Σύμβουλοι: κ. Γιάννης Ταράσης του Βέλους, κ. Γιάννης Καραμπατσόλης των Κοσκίνων,  κ. Γιάννης Τομαράς του Μετοχίου, κ. Γιάννης Κατσαρής του Οξυλίθου και κ. Γιάννης Μπόκαρης του Γαβαλά.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ
Για μας στο «Λάλα το» είναι επίσης γιορτή γιατί γιορτάζει ένας από τους συντελεστές του Blog μας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗ  ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου