Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Νέα Δημοτική Κίνηση στο προσκήνιο.

ΟΜΑΔΑ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ  ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
                                          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ


                                                                                 Πολίτες του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

Ήρθε η ώρα πια!  Ωρίμασαν οι συνθήκες!  Οι καιροί το απαιτούν! Στο Δήμο Κύμης – Αλιβερί-ου, το νέο όραμα, οι σύγχρονες σημερινές αξίες, η πρόοδος και η ανάπτυξη  μπορούν να βρουν εφαρμογή. Στην νέα δύσκολη εποχή  , χρειάζεται μια νέου τύπου Δημοτική Αρχή με προοπτική και στόχο:
Να αντιπαλέψει κάθε τι παλιό, κουρασμένο και αναποτελεσματικό στο Δήμο μας.
Να δώσει ένα νέο όραμα, ρεαλιστικό, εφαρμόσιμο, που θα φέρει σε τροχιά ανάπτυξης την πε-ριοχή μας, σύμφωνα με τα συγκριτικά της πλεονεκτήματά της.
Να αναδείξει τον Δήμο σε πυλώνα για την Περιοχή μας, της μεγάλης ανορθωτικής αναπτυξια-κής προσπάθειας, να ανοίξει προοδευτικούς δρόμους  προς όφελος του λαού μας και κύρια της Νεολαίας μας.
Μια τέτοια προοπτική, μπορούν να προωθήσουν μόνον εκείνες οι δυνάμεις που ξεκάθαρα πιστεύουν και με συνέπεια το πράττουν, να ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, στις αρχές της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της Δημοκρατίας.
Δεν μπορούν να την υπηρετήσουν παλιές , φθαρμένες αυτοδιοικητικές δυνάμεις που ευθύ-νονται για το  πως και γιατί φτάσαμε ως εδώ σήμερα. Αυτοδιοικητικά σχήματα που άφησαν το αρνητικό τους αποτύπωμα και οδήγησαν το δήμο στη μιζέρια, τον οικονομικό μαρασμό, την ο-πισθοδρόμηση και την υπανάπτυξη.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  σε όσα βιώνουμε στην γκρίζα καθημερινότητα μας σε τοπικό επίπεδο
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ  για αυτά που μας έφερε ο Καλλικράτης στην αυτοδιοίκηση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ένα πλατύ, ενωτικό, ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό κίνημα, με όραμα, με ιδέες, με νέα πρόσωπα, που θα διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου μας στις ερχόμε-νες εκλογές
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την εμπιστοσύνη και τη στήριξη εκείνων των δυνάμεων της κοινωνίας, που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στην πρόοδο και στην αλλαγή πορείας του Δήμου μας.
Καλούμε τους πολίτες να αξιώσουν αυτά που τους αξίζουν: την κοινωνική αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την διαφάνεια, την συλλογικότητα, την δημιουργικότητα, την ανάπτυξη, αντί να αποδεχθούν αυτά που τους υποτιμούν:  τις πελατειακές εξαρτήσεις, το παρασκήνιο, τον παραγοντισμό, την διαπλοκή, την ιδιοτέλεια και τα άνομα συμφέροντα.
Δεν επιδιώκουμε απλά την αλλαγή της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που δημιουργήθηκε συντεχνιακά, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όραμα για τον τόπο μας, χωρίς τη συμμετοχή του δημότη, χωρίς δημοκρατία. Στις εκλογές αυτές επιδιώκουμε  να νικήσει ο δημότης, να νικήσουν οι δυ-νάμεις που αντιστέκονται και ενδιαφέρονται για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου μας. Μας αφήνει αδιάφορους το χθες. Κοιτάμε μπροστά. Αγωνιζόμαστε για το παρόν, ο-ραματιζόμαστε , προγραμματίζουμε και βάζουμε τα θεμέλια για το μέλλον. Γιατί πιστεύουμε ότι «Το μέλλον ανήκει σε όσους τολμούν να το διαμορφώσουν». Και εμείς το τολμούμε.


Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου