Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Και ο Γιώργος Καμίνης πέρασε από την Χαλκίδα στις 4 Οκτώβρη

Στις 4 Οκτώβρη επισκέφθηκε την Χαλκίδα ο Γιώργος Καμίνης, υποψήφιος Ηγέτης της ενιαίας Κεντροαριστεράς και συναντήθηκε με πολίτες και φίλους του καθώς και στελέχη της παράταξης στο Διοικητήριο της Χαλκίδας. Τον υποδέχθηκε και τον προσφώνησε ο Δήμαρχος της Χαλκίδας ενώ παρόντες ήταν ο Πρώην Βουλευτής Εύβοιας κ. Συμεών Κεδίκογλου,  η Μίνα Παπαναστασίου, πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Βοιωτίας κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Καπελέρης, ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου κ. Μπουραντάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας Γιώργος Μπαντούνας και αρκετοί αυτοδιοικητικοί του νομού.
Ο Γιώργος Καμίνης ανέπτυξε τις θέσεις του και στην συνέχεια δέχθηκε ερωτήσεις και συζήτησε με τους παριστάμενους. Στην ομιλία του μεταξύ των άλλων υπενθύμισε ότι:
«H Νέα Δημοκρατία, με την ίδια ανευθυνότητα που χρεοκόπησε τη χώρα, όταν η δημοκρατική παράταξη προσπαθούσε να διαχειριστεί την πρωτόγνωρη κρίση, διοργάνωνε «Ζάππεια» και υποσχόταν μηδενισμό των ελλειμμάτων.»  και ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους η προοδευτική παράταξη πρέπει να ενωθεί, να ανανεωθεί και να ξαναγίνει μεγάλη πολιτική δύναμη για να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου