Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψε τη Βασιλόπιτα η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης
Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, το απόγευμα,  η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στα Γραφεία της, στην οδό Βενιζέλου 22 στη Χαλκίδα. Παρόντα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Δικηγόροι της Ένωσης καθώς και αρκετά μέλη. Το φλουρί το κέρδισε το μέλος του Δ.Σ. Τάσος Μπελίτσος εκ των συντονιστών της Πρωτοβουλίας «Μία Στάση». Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα «σάκκο» παραδοσιακών προϊόντων της Εύβοιας προσφορά του επί της οδού Νεοπτολέμου παραδοσιακού καταστήματος «Το κουκί και το Ρεβύθι». Η βασιλόπιτα συνοδεύτηκε με τα εξαιρετικά λικέρ Filevia που προσέφερε ο πρώην Πρόεδρος και Ιδρυτής της Ένωσης Γιώργος Μητροπέτρος.
Κόβοντας την βασιλόπιτα η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας  Ευαγγελία Βλάχου ευχήθηκε το 2017 να είναι χρονιά αγώνων για την στήριξη των καταναλωτών μέσα στην κρίση, για την βελτίωση   της θέσης τους  και χρονιά ενδυνάμωσης της Ένωσης προς όφελος των καταναλωτών της Στερεάς Ελλάδας.
Η Νομική Ομάδα της Ένωσης 


 
Η Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ευαγγελία Βλάχου, Δικηγόρος, κόβει την πίτα. Διακρίνεται η επίσης Δικηγόρος κ. Κατερίνα Καλαμακίδη
Ο τυχερός Τάσος Μπελίτσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου