Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥΤα ευτυχισμένα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των παιδιών, που κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας, την παραμονή των Χριστουγέννων, ήταν το καλλίτερο αντίδωρο στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού για την πρωτοβουλία του να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν μία εξαίρετη παιδική παράσταση.
Ο «Καρυοθραύστης» αυτό το λαϊκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι που διασκεύασε ο Αλέξανδρος Δουμάς και έκανε παγκοσμίως γνωστό ως μουσική και μπαλέτο ο πολύς Π. Ιλίτς Τσαϊκόφσκι, γέμισε με χριστουγεννιάτικη χαρά και τις καρδιές των παιδιών του Δήμου μας, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, επί έναν και πλέον αιώνα, με εκατομμύρια παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η παράσταση, που ήταν μία εμπνευσμένη διασκευή του έργου από τον θίασο «Ονειροπόληση», δίκαια κέρδισε την αγάπη και το θερμό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων θεατών.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, μετά το τέλος της παράστασης, αφού ευχήθηκε «Καλές Γιορτές» σε όλους, δήλωσε πως δεν υπάρχει καλλίτερο δώρο από να βλέπουμε τα παιδιά μας να διασκεδάζουν και να χαίρονται αυτές τις ημέρες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου