Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αιδηψό το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή (18/12) το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιαματικής Ιατρικής, που διοργανώθηκε στην Αιδηψό (ξενοδοχείο Θέρμαι Σύλλα) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και άλλους φορείς.
Το Συνέδριο παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους εξειδικευμένους στον θερμαλισμό επιστήμονες, αλλά για και όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Αιδηψού, οι οποίοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πληροφορηθούν λεπτομέρειες και άγνωστες πτυχές του πολύτιμου φυσικού προϊόντος που αξιοποιούν. Των θερμών ιαματικών νερών της Αιδηψού δηλαδή.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό της, καθώς και σε μία σύντομη παρέμβασή της, η Δημάρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου, τόνισε την μεγάλη ανάγκη επαγγελματικής επιμόρφωσης όλων των ασχολούμενων με τον θερμαλιστικό τουρισμό στην Αιδηψό και τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, που έχει η Λουτρόπολη της Αιδηψού. Θύμισε επίσης τα στοιχεία της ιστορικής ταυτότητας της Αιδηψού και των πηγών της, που απετέλεσαν τον πιο αρχαίο θερμαλιστικό και τουριστικό προορισμό της Ευρώπης.

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και προσωπικά η Δήμαρχος κα Λίνα Ευσταθίου, ευχαριστούν θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχούς διεξαγωγής του Συνεδρίου και διαβεβαιώνουν τους Δημότες μας πως παρά τις όποιες παρεμβολές εμποδίων, θα συνεχίσουν απτόητοι την πορεία που έχουν χαράξει για ουσιαστική και σταθερή ανάπτυξη της περιοχής μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου