Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Στον ιστοχώρο των Ευβοϊκών Εκδόσεων ΚΙΝΗΤΡΟ άρχισε η παρουσίαση των πολυετών ερευνών για την Εύβοια



Οι ΕΥΒΟΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ μετά από 25ετή ενδελεχή έρευνα γύρω από την Εύβοια και την έκδοση 50 και πλέον βιβλίων σχετικού ενδιαφέροντος, εισέρχονται σταδιακά στη νέα τεχνολογία ψηφιακής και διαδικτυακής πληροφόρησης.
Η ειδικευμένη εκδοτική επιχείρηση στα περί Ευβοίας στοιχεία ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας, υπό την διεύθυνση και διαχείριση της Νίκης Καλέμη, επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο διαδίκτυο.
Σε πρώτη φάση εγκαινίασε την ανά τριήμερο δημοσίευση άρθρων του Αλέξανδρου Καλέμη, σχετικά με την ιστορία της Εύβοιας από την πρώτη εμφάνιση του ανθρώπου μέχρι τη σύγχρονη εποχή.
Παράλληλα κατά καιρούς θα δημοσιεύονται και άλλα άρθρα με ανάλογη θεματολογία, καθώς επίσης και ταξιδιωτικές διαδρομές σε τόπους που έλαβαν, έδωσαν ή αντάλλαξαν πολιτισμό με την Εύβοια.
Οι Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο και η Νίκη Καλέμη, στοχεύοντας στην προβολή και αξιοποίηση των φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών θησαυρών της Εύβοιας μέσα από το Blog http://taxidievia.blogspot.gr/ , επιθυμούν την ευρεία συμμετοχή Ευβοέων και μη στην προσπάθεια αυτή έτσι ώστε να γίνει γνωστή σε όλους η τεράστια αξία και σημασία της Εύβοιας. Αυτής της αφανούς σήμερα, κοιτίδας του παγκόσμιου πολιτισμού.  
Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6937198686, 2226047218

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου